Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Moire Hotspur Brutal Phoenix
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 15.4
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


13e minuut.
Dickeson is nu in balbezit. Culum onderschept slim de pass. Culum probeert naar een medespeler te passen. Hyam is nu in balbezit. Hyam haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Blair met een snelle inworp. Derbyshire bereikt de bal nog maar net als eerste. Derbyshire geeft de bal voor. Mazurczak heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Price onderschept slim de pass. Price geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ellingham de bal. Seymour rent richting de bal. Seymour draait met de bal, schiet en ... Clyde probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Downes heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Moire Hotspur - Brutal Phoenix 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moire Hotspur 52%, Brutal Phoenix 48%.
Moire Hotspur - Brutal Phoenix 1:0

53e minuut.
Hulbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Seymour verovert de bal door een tackle van achteren. Ellingham bereikt de bal nog maar net als eerste. Seymour verovert de bal door een tackle van achteren. Seymour draait met de bal, schiet en ... Clyde probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Bevan passt de bal in één keer door. Price rent richting de bal. Price geeft een hoge lob. Seymour bereikt de bal nog maar net als eerste. Seymour schiet op doel. Clyde probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Herbert geeft een lange en hoge pass. Ellingham bereikt de bal nog maar net als eerste. Seymour is nu in balbezit. Seymour haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moire Hotspur 34%, Brutal Phoenix 66%.
Moire Hotspur - Brutal Phoenix 1:0