Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wonderful Reds UTD Marauders
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 15.1
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Talbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Wheatcroft verovert de bal door een tackle van achteren. Wheatcroft passt de bal in één keer door. Elfe is nu in balbezit. Elfe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wonderful Reds - UTD Marauders 0:1

26e minuut.
Walsh verovert de bal door een tackle van achteren. Walsh met een sublieme pass. Adie bereikt de bal nog maar net als eerste. Coward onderschept slim de pass. Coward schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wonderful Reds - UTD Marauders 0:2

34e minuut.
Ashbee passt de bal met de wreef. Wheatcroft is nu in balbezit. Wheatcroft speelt de bal door. Elfe rent richting de bal. Elfe schiet op doel. Yarnold verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wonderful Reds 62%, UTD Marauders 38%.
Wonderful Reds - UTD Marauders 0:2

53e minuut.
Denner rent richting de bal. Denner passt de bal zonder na te denken. Adie is nu in balbezit. Coward is nu in balbezit. Coward haalt uit met een fantastische trap. Yarnold verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Ivins met de inworp. Talbot is nu in balbezit. Talbot passt de bal zonder na te denken. Oakley bereikt de bal nog maar net als eerste. Oakley draait met de bal, schiet en ... Evans bokst de bal weg.

71e minuut.
Pope geeft een lange en hoge pass. Oakley kan de bal niet met de borst controleren. Oster rent richting de bal. Ashbee onderschept slim de pass. Ashbee schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wonderful Reds - UTD Marauders 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wonderful Reds 41%, UTD Marauders 59%.
Wonderful Reds - UTD Marauders 1:2