Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Celtic Harriers Brutal Phoenix
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 15.4
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Hulbert kopt de bal weg. Hyam heeft problemen om de bal te vangen. Ackrill rent richting de bal. Hyam verovert de bal door een tackle van achteren. Hyam schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Wood is nu in balbezit. Culum is nu in balbezit. Swanwick onderschept slim de pass. Wood bereikt de bal nog maar net als eerste. Wood haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Hulbert met een sublieme pass. Derbyshire rent richting de bal. Derbyshire passt de bal in één keer door. Wood rent richting de bal. Wood schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic Harriers 42%, Brutal Phoenix 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Celtic Harriers - Brutal Phoenix 0:0

64e minuut.
Derbyshire rent richting de bal. Marlow is nu in balbezit. Derbyshire onderschept slim de pass. Derbyshire schiet op doel. Hesketh maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Hyam bereikt de bal nog maar net als eerste. Derbyshire bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyam rent richting de bal. Hyam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Harriers - Brutal Phoenix 0:1

79e minuut.
Hulbert is nu in balbezit. Wood verovert de bal door een tackle van achteren. Wellens onderschept slim de pass. Swanwick verovert de bal door een tackle van achteren. Swanwick draait met de bal, schiet en ... Clyde bokst de bal weg.

82e minuut.
Wood verovert de bal door een tackle van achteren. Wood passt de bal zonder na te denken. Hulbert is nu in balbezit. Swanwick bereikt de bal nog maar net als eerste. Swanwick haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic Harriers 53%, Brutal Phoenix 47%.
Celtic Harriers - Brutal Phoenix 0:1