Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Razer Hololive FC
Poopy 4 Tactiek Miko
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
67.5 gemiddelde waardering 69.3
very good Schieten excellent
formidable Passen formidable
incredible Verdedigen formidable


2e minuut.
Muskietorz speelt de bal door. Klungelig pakt Pokora de bal. Pokora speelt de bal door. Misis is nu in balbezit. Misis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Kast verovert de bal door een tackle van achteren. Kast geeft een lange en hoge pass. Kurihara springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Misis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandhi onderschept slim de pass. Ciauşoiu begaat een overtreding. Ciauşoiu krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Kurihara bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajardo passt de bal in één keer door. Kurihara bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurihara haalt uit met een fantastische trap. Quý Vĩnh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Razer 50%, Hololive FC 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Team Razer - Hololive FC 0:0

55e minuut.
Bandhi onderschept slim de pass. Bandhi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Potocki de bal. Kurihara rent richting de bal. Kurihara haalt uit met een fantastische trap. Quý Vĩnh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Pokora is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paauwe met een snelle inworp. Pokora geeft een lange en hoge pass. Misis maakt een snoekduik en kopt de bal. Kőfejtő verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Martín García met een snelle inworp. Carbonell rent richting de bal. Kroczek begaat een overtreding. Kroczek krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Carbonell raakt geblesseerd tijdens het duel. Carbonell zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ciauşoiu kopt de bal weg. Bandhi heeft problemen om de bal te vangen. Misis is nu in balbezit. Misis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Pokora verovert de bal door een tackle van achteren. Pokora geeft de bal voor. Daar is Tynander, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciauşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciauşoiu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Gajardo passt de bal in één keer door. Martín García bereikt de bal nog maar net als eerste. Martín García passt de bal met de wreef. Kurihara rent richting de bal. Kurihara haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Razer 39%, Hololive FC 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Team Razer - Hololive FC 0:0