Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yisu BARCELONGA
Walo inv Tactiek by aut wide 2.1
57% Balbezit 43%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
68 gemiddelde waardering 64.5
uitmuntend Schieten uitstekend
formidabel Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Atencio met een sublieme pass. Inworp. Pfeifer met de inworp. Tấn Anh geeft een hoge lob. Kembrowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Atencio passt de bal zonder na te denken. Moczulski met een sublieme pass. Przywara is nu in balbezit. Przywara geeft de bal voor. Patakfalvi krijgt zijn hoofd ertegen. Szczerbaniewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Vercilo probeert naar een medespeler te passen. Przywara geeft een lange en hoge pass. Okun kopt de bal weg. Patakfalvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Patakfalvi schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Patakfalvi is nu in balbezit. Okun rent richting de bal. Stratil onderschept slim de pass. Patakfalvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Patakfalvi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Stręt bereikt de bal nog maar net als eerste. Stręt speelt de bal door. Hiranya is nu in balbezit. Patakfalvi onderschept slim de pass. Patakfalvi haalt uit met een fantastische trap. Szczerbaniewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Kembrowski kopt de bal weg. Vercilo met een sublieme pass. Przywara is nu in balbezit. Przywara geeft een lange en hoge pass. Patakfalvi springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Krasnodębski passt de bal zonder na te denken. Vercilo speelt de bal door. Przywara bereikt de bal nog maar net als eerste. Przywara geeft een lange en hoge pass. Okun maakt een snoekduik en kopt de bal. Szczerbaniewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Loda geeft een hoge lob. Inworp. Tấn Anh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Orozco geeft een hoge lob. Khánh Hoàng springt en kopt de bal. Woods kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Daar is Krasnodębski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krasnodębski passt de bal in één keer door. Vercilo probeert naar een medespeler te passen. Przywara heeft problemen om de bal te vangen. Przywara geeft een lange en hoge pass. Szczerbaniewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yisu 34%, BARCELONGA 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Yisu - BARCELONGA 0:0

55e minuut.
Vercilo met een sublieme pass. Stratil onderschept slim de pass. Okun rent richting de bal. Okun haalt uit met een fantastische trap. Szczerbaniewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yisu - BARCELONGA 1:0

56e minuut.
Khánh Hoàng kopt de bal weg. Pfeifer is nu in balbezit. Pfeifer probeert naar een medespeler te passen. Kembrowski rent richting de bal. Kembrowski haalt uit met een fantastische trap. Woods kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Inworp. Bragança komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Kembrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kembrowski geeft een lange en hoge pass. Bragança is nu in balbezit. Bragança haalt uit met een fantastische trap. Woods maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Yisu - BARCELONGA 1:1

66e minuut.
Jaśkiewicz geeft een hoge lob. Kembrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Diakoulas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Diakoulas krijgt een gele kaart.

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cupino komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Pfeifer speelt de bal door. Kembrowski rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Diakoulas ... Strafschop! Diakoulas krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Kembrowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bragança neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Krasnodębski met een sublieme pass. Daar is Bragança, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Krasnodębski zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Krasnodębski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Krasnodębski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Bragança is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Orozco komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pfeifer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kembrowski met een sublieme pass. Bragança rent richting de bal. Bragança draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kembrowski rent richting de bal. Kembrowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Przywara geeft de bal voor. Vercilo kopt de bal weg. Orozco bereikt de bal nog maar net als eerste. Okun verovert de bal door een tackle van achteren. Okun haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yisu 52%, BARCELONGA 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Yisu - BARCELONGA 1:1