Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hololive FC F_C Bayern München
Miko Tactiek 532N
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
1 Doelpogingen 11
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
66.3 gemiddelde waardering 71.5
very good Schieten outstanding
excellent Passen formidable
outstanding Verdedigen outstanding


10e minuut.
Czetwertyński geeft een hoge lob. Kwasigroch is nu in balbezit. Morávek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kwasigroch is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kwasigroch legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Kőfejtő verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kwasigroch is nu in balbezit. Kwasigroch haalt uit met een fantastische trap. Kőfejtő probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hololive FC - F_C Bayern München 0:1

11e minuut.
Tynander passt de bal in één keer door. Kınıklı rent richting de bal. Kwasigroch verovert de bal door een tackle van achteren. Petev bereikt de bal nog maar net als eerste. Petev schiet op doel. Kőfejtő bokst de bal weg.

12e minuut.
Pinheiro geeft een hoge lob. Kwasigroch is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Kınıklı ... Strafschop! Kınıklı is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Kwasigroch raakt geblesseerd tijdens het duel. Kwasigroch neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Kőfejtő kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hololive FC - F_C Bayern München 0:2

20e minuut.
Martín García is nu in balbezit. Faccenda onderschept slim de pass. Faccenda speelt de bal door. Daar is Petev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petev draait met de bal, schiet en ... Kőfejtő bokst de bal weg.

27e minuut.
Czetwertyński rent richting de bal. Czetwertyński speelt de bal door. Kwasigroch is nu in balbezit. Kwasigroch haalt uit met een fantastische trap. Kőfejtő maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hololive FC - F_C Bayern München 0:3

34e minuut.
Martín García rent richting de bal. Martín García passt de bal met de wreef. Kast rent richting de bal. Kast haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hololive FC - F_C Bayern München 1:3

39e minuut.
Trung Hiếu rent richting de bal. Trung Hiếu passt de bal met de wreef. Jakupec met een sublieme pass. Petev bereikt de bal nog maar net als eerste. Petev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hololive FC 62%, F_C Bayern München 38%.
Hololive FC - F_C Bayern München 1:3

46e minuut.
Kurihara komt het veld opgelopen. Kroczek komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Jakupec is nu in balbezit. Jakupec passt de bal zonder na te denken. Kwasigroch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwasigroch schiet op doel. Kőfejtő maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hololive FC - F_C Bayern München 1:4

59e minuut.
Bandhi met een sublieme pass. Petev bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tynander. Tynander krijgt een gele kaart.

61e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rasmussen komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Pinheiro passt de bal met de wreef. Księżyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinheiro geeft een hoge lob. Petev rent richting de bal. Petev haalt uit met een fantastische trap. Kőfejtő probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Kwasigroch is nu in balbezit. Kwasigroch geeft de bal voor. Bandhi rent richting de bal. Petev verovert de bal door een tackle van achteren. Petev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hololive FC 63%, F_C Bayern München 37%.
Hololive FC - F_C Bayern München 1:4