Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Razer Autistas FC
Poopy 4 Tactiek 1mid
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 6
68.9 gemiddelde waardering 71.2
excellent Schieten formidable
formidable Passen formidable
brilliant Verdedigen outstanding


2e minuut.
Heimstad probeert naar een medespeler te passen. Okienko bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pokora geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Misis krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Tutar passt de bal met de wreef. Gherghe met een sublieme pass. Bottazzo rent richting de bal. Bottazzo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Napieralski rent richting de bal. Napieralski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Walderhaug verovert de bal door een tackle van achteren. Tutar rent richting de bal. Heimstad rent richting de bal. Tutar verovert de bal door een tackle van achteren. Tutar schiet op doel. Quý Vĩnh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Misis controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Tlekhugov komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Napieralski passt de bal zonder na te denken. Rasiak is nu in balbezit. Rasiak geeft een lange en hoge pass. Bottazzo rent richting de bal. Bottazzo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Razer - Autistas FC 0:1

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciauşoiu komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Chraca geeft een lange en hoge pass. Rasiak is nu in balbezit. Carbonell tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carbonell krijgt een gele kaart. Rasiak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. MacAulay komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Razer 55%, Autistas FC 45%.
Team Razer - Autistas FC 0:1

47e minuut.
Pokora met een sublieme pass. Chraca onderschept slim de pass. Ciauşoiu is nu in balbezit. Ciauşoiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Team Razer - Autistas FC 1:1

48e minuut.
Klungelig pakt MacAulay de bal. MacAulay geeft de bal voor. Napieralski kopt de bal weg. Bottazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bottazzo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Chraca bereikt de bal nog maar net als eerste. Paauwe onderschept slim de pass. Paauwe geeft de bal voor. Ciauşoiu is nu in balbezit. Ciauşoiu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Razer - Autistas FC 2:1

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carbonell met een snelle inworp. Pokora rent richting de bal. Pokora geeft een lange en hoge pass. Ciauşoiu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Inworp. Barrena komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Muskietorz is nu in balbezit. Victorino tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Muskietorz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Muskietorz met een snel genomen vrije trap. Okienko kopt de bal weg. Heydərli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciauşoiu onderschept slim de pass. Ciauşoiu haalt uit met een fantastische trap. Mićić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
MacAulay passt de bal met de wreef. Rasiak rent richting de bal. Rasiak speelt de bal door. Napieralski rent richting de bal. Napieralski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Ciauşoiu rent richting de bal. Özbilgin verovert de bal door een tackle van achteren. Özbilgin geeft een hoge lob. Rasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasiak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Razer 48%, Autistas FC 52%.
Team Razer - Autistas FC 2:1