Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Anfield Reds Flaite`s United
5-1-2-2-p-att Tactiek Jiri_Prochazka
39% Balbezit 61%
38% Spel op eigen helft 62%
6 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
66.8 gemiddelde waardering 66.2
formidable Schieten very good
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen formidable


29e minuut.
Papić probeert naar een medespeler te passen. Kuzmanov is nu in balbezit. Kuzmanov passt de bal zonder na te denken. Smiotanko is nu in balbezit. Smiotanko draait met de bal, schiet en ... Bianchi bokst de bal weg.

35e minuut.
Keegan speelt de bal door. Klungelig pakt Eszterházi de bal. Eszterházi geeft een hoge lob. Bäthge bereikt de bal nog maar net als eerste. Bäthge schiet op doel. Kirschbaum probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Kuzmanov is nu in balbezit. Kuzmanov passt de bal met de wreef. Smiotanko rent richting de bal. Smiotanko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Anfield Reds - Flaite`s United 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anfield Reds 39%, Flaite`s United 61%.
Anfield Reds - Flaite`s United 1:0

46e minuut.
Xudayarov komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Papić met een sublieme pass. Pancu rent richting de bal. Obraniak begaat een overtreding. Pancu raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kuzmanov neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Anfield Reds - Flaite`s United 2:0

52e minuut.
Papić speelt de bal door. Smiotanko is nu in balbezit. Roose met een sublieme pass. Smiotanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Smiotanko haalt uit met een fantastische trap. Bianchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Inworp. Kaldre komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Kuzmanov passt de bal zonder na te denken. Papić rent richting de bal. Papić passt de bal zonder na te denken. Smiotanko is nu in balbezit. Smiotanko haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

90e minuut.
Kaszczyszyn geeft de bal voor. Klungelig pakt Perdomo de bal. Nenadović speelt de bal door. Smiotanko is nu in balbezit. Smiotanko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anfield Reds 37%, Flaite`s United 63%.
Anfield Reds - Flaite`s United 2:0