Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Trotters Yisu
5-3-2 MatiVal Tactiek Walo
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 7
63.7 gemiddelde waardering 66.1
uitstekend Schieten formidabel
uitstekend Passen formidabel
formidabel Verdedigen uitstekend


12e minuut.
Przywara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stręt is nu in balbezit. Stręt speelt de bal door. Patakfalvi rent richting de bal. Patakfalvi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Celeban geeft de bal voor. Okun bereikt de bal nog maar net als eerste. Batmaz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Okun is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Patakfalvi legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
The Trotters - Yisu 0:1

17e minuut.
Grahovac kopt de bal weg. Merkatz heeft problemen om de bal te vangen. Merkatz passt de bal met de wreef. Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Báló is nu in balbezit. Báló speelt de bal door. Sinković bereikt de bal nog maar net als eerste. Witsel verovert de bal door een tackle van achteren. Witsel schiet op doel. Woods kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Inworp. Przywara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vercilo rent richting de bal. Vercilo geeft een hoge lob. Okun maakt een snoekduik en kopt de bal. Oreste probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Mirski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Báló passt de bal met de wreef. Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Loda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Martínez raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Merkatz wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Trotters 52%, Yisu 48%.
The Trotters - Yisu 0:1

46e minuut.
Przywara met een snelle inworp. Stręt rent richting de bal. Stręt passt de bal in één keer door. Okun is nu in balbezit. Okun schiet op doel. Oreste bokst de bal weg. Patakfalvi bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Berríos rent richting de bal. Berríos geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Przywara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stręt geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Sinković is nu in balbezit. Sinković geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Merkatz met de inworp. Pammer geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Pammer met de inworp. Merkatz rent richting de bal. Merkatz speelt de bal door. Witsel is nu in balbezit. Witsel draait met de bal, schiet en ... Woods kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Batmaz probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Przywara zal de hoekschop nemen. Okun springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Trotters - Yisu 0:2

79e minuut.
Celeban verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Merkatz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pammer is nu in balbezit. Pammer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal! Przywara geeft een hoge lob. Okun bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Polet zijn tegenspeler op de grond. Polet krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Loda neemt vlug de vrije trap. Przywara kopt de bal weg. Okun rent richting de bal. Okun schiet op doel. Oreste werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
The Trotters - Yisu 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Trotters 47%, Yisu 53%.
The Trotters - Yisu 0:3