Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Autistas FC Hololive FC
5-3-2A Tactiek Marine
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
8 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 4
72.8 gemiddelde waardering 66.6
uitmuntend Schieten uitstekend
uitmuntend Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


13e minuut.
Boskamp kopt de bal weg. Martín García rent richting de bal. Gherghe rent richting de bal. Gherghe geeft de bal voor. Napieralski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Autistas FC - Hololive FC 1:0

22e minuut.
Gherghe met de inworp. Tutar met een sublieme pass. Gherghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherghe geeft een hoge lob. Napieralski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Boskamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Boskamp passt de bal met de wreef. Gherghe probeert naar een medespeler te passen. Napieralski rent richting de bal. Napieralski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kőfejtő bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Rasiak rent richting de bal. Bandhi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rasiak raakt geblesseerd tijdens het duel. Rasiak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Barrena springt en kopt de bal. Kőfejtő bokst de bal weg.

41e minuut.
Rasiak geeft een lange en hoge pass. Kınıklı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kınıklı passt de bal in één keer door. Barrena rent richting de bal. Barrena schiet op doel. Kőfejtő kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Autistas FC - Hololive FC 2:0

44e minuut.
Gherghe geeft een lange en hoge pass. Tutar is nu in balbezit. Martín García tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Martín García krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Autistas FC 37%, Hololive FC 63%.
Autistas FC - Hololive FC 2:0

46e minuut.
Kurihara komt het veld opgelopen. Gajardo komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Bandhi geeft een hoge lob. Boskamp kopt de bal weg. Heydərli heeft problemen om de bal te vangen. Kast bereikt de bal nog maar net als eerste. Kast draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Napieralski controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. MacAulay komt het veld opgelopen. Bottazzo komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Chraca rent richting de bal. Gajardo verovert de bal door een tackle van achteren. Gajardo passt de bal zonder na te denken. Kurihara bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurihara draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Boskamp geeft een hoge lob. Kroczek rent richting de bal. Kroczek met een sublieme pass. Kurihara is nu in balbezit. Kurihara schiet op doel. Mićić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Lucero geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tutar met de inworp. Daar is Rasiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rasiak speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Autistas FC 39%, Hololive FC 61%.
Autistas FC - Hololive FC 2:0