Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F_C Bayern München Team Razer
532N Tactiek Poopy 4
55% Balbezit 45%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
71.5 gemiddelde waardering 66.5
formidable Schieten excellent
outstanding Passen excellent
outstanding Verdedigen incredible


8e minuut.
Potocki geeft een lange en hoge pass. Borko bereikt de bal nog maar net als eerste. Okienko onderschept slim de pass. Okienko draait met de bal, schiet en ... Sadlok werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F_C Bayern München - Team Razer 0:1

16e minuut.
Babits is nu in balbezit. Babits geeft de bal voor. Kwasigroch kopt de bal weg. Petev rent richting de bal. Petev draait met de bal, schiet en ... Quý Vĩnh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Inworp. Misis komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Borko is nu in balbezit. Okienko onderschept slim de pass. Krdžić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Krdžić krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela passt de bal zonder na te denken. Daar is Borko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okienko is nu in balbezit. Okienko draait met de bal, schiet en ... Sadlok bokst de bal weg.

40e minuut.
Okienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakupec verovert de bal door een tackle van achteren. Jakupec probeert naar een medespeler te passen. Kwasigroch is nu in balbezit. Kwasigroch schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F_C Bayern München 56%, Team Razer 44%.
F_C Bayern München - Team Razer 0:1

46e minuut.
Ciauşoiu komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Struś passt de bal met de wreef. Jakupec speelt de bal door. Babits speelt de bal door. Kwasigroch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwasigroch schiet op doel. Quý Vĩnh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Struś met een sublieme pass. Petev is nu in balbezit. Heimstad schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Heimstad krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Klungelig pakt Babits de bal. Babits geeft een lange en hoge pass. Kwasigroch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwasigroch draait met de bal, schiet en ... Quý Vĩnh maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F_C Bayern München - Team Razer 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F_C Bayern München 46%, Team Razer 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F_C Bayern München - Team Razer 1:1