Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Filacero.cl Anfield Reds
Odín Tactiek 5-1-2-2-press
56% Balbezit 44%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 6
70.3 gemiddelde waardering 66.7
uitmuntend Schieten zeer goed
uitstekend Passen uitstekend
wonderbaarlijk Verdedigen uitmuntend


17e minuut.
Klungelig pakt Papić de bal. Kuzmanov rent richting de bal. Papić probeert naar een medespeler te passen. Kaldre bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaldre draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Vidal geeft een lange en hoge pass. Perdomo geeft de bal voor. Eltepe is nu in balbezit. Eltepe geeft een lange en hoge pass. Provalija is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Smiotanko kopt de bal weg. Kasperczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Papić verovert de bal door een tackle van achteren. Papić draait met de bal, schiet en ... Rosić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Filacero.cl - Anfield Reds 0:1

40e minuut.
Arroyo kopt de bal weg. Kuzmanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Eltepe zijn tegenspeler op de grond. Kuzmanov raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kuzmanov kan niet meer verder spelen. Lozano komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Eltepe probeert naar een medespeler te passen. Dzielski is nu in balbezit. Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzielski verovert de bal door een tackle van achteren. Dzielski draait met de bal, schiet en ... Kirschbaum kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Filacero.cl 49%, Anfield Reds 51%.
Filacero.cl - Anfield Reds 0:1

46e minuut.
Fosatti komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Klungelig pakt Arroyo de bal. Vidal rent richting de bal. Vidal geeft een lange en hoge pass. Dzielski rent richting de bal. Dzielski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fosatti is nu in balbezit. Fosatti schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Arroyo de bal. Arroyo probeert naar een medespeler te passen. Lozano met een sublieme pass. Smiotanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Smiotanko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kaldre is nu in balbezit. Kaldre haalt uit met een fantastische trap. Rosić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Filacero.cl - Anfield Reds 0:2

78e minuut.
Daar is Dzielski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sánchez onderschept slim de pass. Dzielski rent richting de bal. Dzielski haalt uit met een fantastische trap. Kirschbaum werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Filacero.cl - Anfield Reds 1:2

78e minuut.
Eltepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Eltepe passt de bal in één keer door. Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal geeft een lange en hoge pass. Fosatti krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Filacero.cl - Anfield Reds 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Filacero.cl 44%, Anfield Reds 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Filacero.cl - Anfield Reds 2:2