Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Flaite`s United Grey Wolves FC
Jiri_Prochazka Tactiek DragonSlayer
57% Balbezit 43%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
66.1 gemiddelde waardering 60.5
very good Schieten very good
formidable Passen very good
formidable Verdedigen very good


1e minuut.
Keegan passt de bal zonder na te denken. Arriagada is nu in balbezit. Hoài Trung rent richting de bal. Arriagada onderschept slim de pass. Arriagada schiet op doel. Laguna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

7e minuut.
Revé passt de bal met de wreef. Dumas is nu in balbezit. Dumas geeft een lange en hoge pass. Fratia rent richting de bal. Fratia schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Lucero heeft problemen om de bal te vangen. Stokes is nu in balbezit. Lucero begaat een overtreding. Lucero krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Keegan passt de bal zonder na te denken. Eszterházi is nu in balbezit. Eszterházi passt de bal met de wreef. Arriagada bereikt de bal nog maar net als eerste. Arriagada haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Hadačka met een snelle inworp. Dumas rent richting de bal. Keegan verovert de bal door een tackle van achteren. Keegan geeft een hoge lob. Arriagada maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Lucero heeft problemen om de bal te vangen. Dumas onderschept slim de pass. Dumas probeert naar een medespeler te passen. Stokes is nu in balbezit. Stokes haalt uit met een fantastische trap. Bianchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flaite`s United 49%, Grey Wolves FC 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Flaite`s United - Grey Wolves FC 0:0

46e minuut.
Xudayarov komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Ullaga passt de bal in één keer door. Daar is Lucero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stokes onderschept slim de pass. Stokes schiet op doel. Bianchi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Flaite`s United - Grey Wolves FC 0:1

73e minuut.
Revé neemt vlug de vrije trap. Fratia is nu in balbezit. Eszterházi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Eszterházi krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Revé rent richting de bal. Xudayarov onderschept slim de pass. Hoài Trung legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hoài Trung krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Kıratlı speelt de bal door. Eszterházi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dafis de bal. Arriagada rent richting de bal. Arriagada haalt uit met een fantastische trap. Laguna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flaite`s United 49%, Grey Wolves FC 51%.
Flaite`s United - Grey Wolves FC 0:1