Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yisu Bolton FC
Walo Tactiek piñeriCosas3
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
64 gemiddelde waardering 66.4
excellent Schieten very good
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen outstanding


2e minuut.
Villarroel met een sublieme pass. Ciarkowski rent richting de bal. Ciarkowski geeft de bal voor. Comand rent richting de bal. Comand draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Mammella onderschept slim de pass. Mammella geeft een lange en hoge pass. Krasnodębski kopt de bal weg. Okun is nu in balbezit. Okun schiet op doel. Anzoátegui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Diakoulas rent richting de bal. Diakoulas geeft de bal voor. Novello kan de bal niet met de borst controleren. Okun is nu in balbezit. Okun haalt uit met een fantastische trap. Anzoátegui verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Ciarkowski met een sublieme pass. Sinković onderschept slim de pass. Inworp. Mandżejewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciarkowski geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Diakoulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Diakoulas geeft de bal voor. Inworp. Vidaurre met een snelle inworp. Ciarkowski geeft de bal voor. Woods probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Comand bereikt de bal nog maar net als eerste. Comand draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yisu - Bolton FC 0:1

41e minuut.
Peñaranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Peñaranda passt de bal in één keer door. Daar is Mandżejewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mandżejewski geeft een lange en hoge pass. Comand springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yisu 63%, Bolton FC 37%.
Yisu - Bolton FC 0:1

46e minuut.
Stręt komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Celeban verovert de bal door een tackle van achteren. Celeban passt de bal in één keer door. Okun bereikt de bal nog maar net als eerste. Okun haalt uit met een fantastische trap. Anzoátegui maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Yisu - Bolton FC 1:1

63e minuut.
Krasnodębski met een sublieme pass. Okun is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grez. Grez krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Celeban bereikt de bal nog maar net als eerste. Peñaranda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Celeban is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Okun zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Patakfalvi springt en kopt de bal. Anzoátegui verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Krasnodębski is nu in balbezit. Grez is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krasnodębski. Krasnodębski krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Ciarkowski passt de bal zonder na te denken. Mandżejewski met een sublieme pass. Peñaranda geeft een lange en hoge pass. Comand is nu in balbezit. Comand schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yisu - Bolton FC 1:2

80e minuut.
Inworp. Amaya zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mandżejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandżejewski geeft een lange en hoge pass. Comand krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yisu 55%, Bolton FC 45%.
Yisu - Bolton FC 1:2