Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Flaite`s United F_C Bayern München
Jiri_Prochazka Tactiek 532N
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
1 Doelpogingen 15
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
63.4 gemiddelde waardering 69.3
goed Schieten uitmuntend
uitstekend Passen uitmuntend
uitstekend Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Petev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwasigroch is nu in balbezit. Petev is nu in balbezit. Kwasigroch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwasigroch draait met de bal, schiet en ... Bianchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Petev is nu in balbezit. Zub maakt een afschuwelijke overtreding. Petev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Czetwertyński met een snel genomen vrije trap. Kwasigroch maakt een snoekduik en kopt de bal. Bianchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Kaszczyszyn geeft een hoge lob. Bielat probeert naar een medespeler te passen. Bzdyra rent richting de bal. Bzdyra geeft een hoge lob. Kwasigroch springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Bielat geeft een hoge lob. Petev bereikt de bal nog maar net als eerste. Roose legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Roose krijgt een gele kaart. Petev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kwasigroch neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Bianchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Bielat met een sublieme pass. Bzdyra rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kıratlı. Bzdyra wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Bzdyra kan niet meer verder spelen. Jakupec komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Bielat passt de bal zonder na te denken. Jakupec is nu in balbezit. Jakupec geeft een hoge lob. Kwasigroch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwasigroch draait met de bal, schiet en ... Bianchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Petev is nu in balbezit. Petev draait met de bal, schiet en ... Bianchi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Flaite`s United - F_C Bayern München 0:1

37e minuut.
Bitter bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakupec onderschept slim de pass. Jakupec geeft een hoge lob. Kwasigroch maakt een snoekduik en kopt de bal. Bianchi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Flaite`s United - F_C Bayern München 0:2

39e minuut.
Kwasigroch rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Roose. Kwasigroch is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Czetwertyński met een snel genomen vrije trap. Petev springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. Bianchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Daar is Obraniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwasigroch is nu in balbezit. Petev bereikt de bal nog maar net als eerste. Petev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Flaite`s United - F_C Bayern München 0:3

43e minuut.
Czetwertyński is nu in balbezit. Czetwertyński passt de bal met de wreef. Kwasigroch is nu in balbezit. Kwasigroch haalt uit met een fantastische trap. Bianchi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Flaite`s United - F_C Bayern München 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flaite`s United 63%, F_C Bayern München 37%.
Flaite`s United - F_C Bayern München 0:4

52e minuut.
Czetwertyński heeft problemen om de bal te vangen. Czetwertyński met een sublieme pass. Jakupec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakupec geeft een lange en hoge pass. Petev krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Bielat passt de bal zonder na te denken. Jakupec rent richting de bal. Jakupec passt de bal in één keer door. Petev rent richting de bal. Petev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Pinheiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinheiro passt de bal met de wreef. Czetwertyński is nu in balbezit. Czetwertyński geeft een lange en hoge pass. Petev maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Księżyc is nu in balbezit. Xudayarov verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pinheiro. Xudayarov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Xudayarov komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Bielat geeft de bal voor. Obraniak is nu in balbezit. Kwasigroch verovert de bal door een tackle van achteren. Kwasigroch haalt uit met een fantastische trap. Bianchi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Flaite`s United - F_C Bayern München 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flaite`s United 63%, F_C Bayern München 37%.
Flaite`s United - F_C Bayern München 0:5