Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hololive FC BARCELONGA
Coco Tactiek by aut der def
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
68 gemiddelde waardering 65.5
formidabel Schieten zeer goed
formidabel Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen uitstekend


17e minuut.
Tấn Anh speelt de bal door. Pfeifer rent richting de bal. Bandhi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bandhi is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

18e minuut.
Tấn Anh speelt de bal door. Pfeifer heeft problemen om de bal te vangen. Pfeifer geeft een lange en hoge pass. Daar is Bragança, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bragança schiet op doel. Kőfejtő bokst de bal weg.

32e minuut.
Kroczek geeft de bal voor. Daar is Huezo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurihara rent richting de bal. Kurihara haalt uit met een fantastische trap. Szczerbaniewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hololive FC - BARCELONGA 1:0

43e minuut.
Gajardo probeert naar een medespeler te passen. Kroczek rent richting de bal. Kroczek passt de bal zonder na te denken. Kast bereikt de bal nog maar net als eerste. Kast haalt uit met een fantastische trap. Szczerbaniewicz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hololive FC 61%, BARCELONGA 39%.
Hololive FC - BARCELONGA 1:0

46e minuut.
Elgueta komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Kınıklı passt de bal met de wreef. Elgueta speelt de bal door. Kast is nu in balbezit. Kast schiet op doel. Szczerbaniewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kembrowski komt het veld opgelopen. Cupino komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Huezo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurihara rent richting de bal. Orozco legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kurihara is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kast kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Cupino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Elgueta kopt de bal weg. Gajardo speelt de bal door. Kroczek rent richting de bal. Kroczek geeft een lange en hoge pass. Kast maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hololive FC - BARCELONGA 2:0

75e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Morávek komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Kınıklı probeert naar een medespeler te passen. Kroczek is nu in balbezit. Hiranya begaat een overtreding. Kroczek wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kroczek kan niet meer verder spelen. Arnaut komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hololive FC 46%, BARCELONGA 54%.
Hololive FC - BARCELONGA 2:0