Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Ángeles Dodgers Barrabases FC
Arte Elegante Tactiek patriota
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
54.3 gemiddelde waardering 56.8
very good Schieten excellent
very good Passen solid
formidable Verdedigen excellent


2e minuut.
Raposo geeft een lange en hoge pass. da Silva rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Kaktus ... Strafschop! Kaktus is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. da Silva is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Günde kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Milligan geeft de bal voor. Inworp. Shaogong met een snelle inworp. Khacheridi kan de bal niet met de borst controleren. Khacheridi schiet op doel. Kurtzbart kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Khacheridi rent richting de bal. Raposo rent richting de bal. Uyttersprot onderschept slim de pass. Uyttersprot schiet op doel. Kurtzbart werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Ángeles Dodgers - Barrabases FC 1:0

10e minuut.
Fidor passt de bal met de wreef. Pineda rent richting de bal. Pineda passt de bal in één keer door. Uyttersprot is nu in balbezit. Uyttersprot schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ojeda geeft een lange en hoge pass. da Silva is nu in balbezit. Rosales begaat een overtreding. Rosales krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Uyttersprot verovert de bal door een tackle van achteren. Uyttersprot geeft een hoge lob. Raposo rent richting de bal. Khacheridi verovert de bal door een tackle van achteren. Khacheridi draait met de bal, schiet en ... Kurtzbart kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Rozumek speelt de bal door. da Silva is nu in balbezit. da Silva passt de bal met de wreef. Günde is nu in balbezit. Günde draait met de bal, schiet en ... Terzini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Akseki geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Heus met de inworp. Schicker rent richting de bal. Schicker draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Rozumek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozumek geeft de bal voor. Günde rent richting de bal. Günde draait met de bal, schiet en ... Terzini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Ángeles Dodgers 51%, Barrabases FC 49%.
Los Ángeles Dodgers - Barrabases FC 1:0

50e minuut.
Heus is nu in balbezit. Heus passt de bal in één keer door. da Silva is nu in balbezit. da Silva schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Los Ángeles Dodgers - Barrabases FC 1:1

55e minuut.
da Silva passt de bal zonder na te denken. Veropoulos rent richting de bal. Günde begaat een overtreding. Günde krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Pineda passt de bal zonder na te denken. Shaogong probeert naar een medespeler te passen. Milligan onderschept slim de pass. Khacheridi heeft problemen om de bal te vangen. Khacheridi draait met de bal, schiet en ... Kurtzbart bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Rozumek is nu in balbezit. Rozumek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ojeda de bal. da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. da Silva draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Günde bereikt de bal nog maar net als eerste. Günde haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Ángeles Dodgers - Barrabases FC 1:2

65e minuut.
Buitenspel voor da Silva. Goede buitenspelval van de verdediging. Rybka komt het veld opgelopen.

78e minuut.
da Silva is nu in balbezit. Rozumek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozumek passt de bal zonder na te denken. Günde bereikt de bal nog maar net als eerste. Günde draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Raposo verovert de bal door een tackle van achteren. Raposo met een sublieme pass. da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. da Silva draait met de bal, schiet en ... Terzini maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Schicker rent richting de bal. Schicker schiet op doel. Terzini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Schicker geeft een hoge lob. Ojeda rent richting de bal. Ojeda met een sublieme pass. da Silva is nu in balbezit. da Silva haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Ángeles Dodgers 68%, Barrabases FC 32%.
Los Ángeles Dodgers - Barrabases FC 1:2