Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paseadores San_Marcos_de_Arica
Ave palta Tactiek T03-RiseMachines
46% Balbezit 54%
71% Spel op eigen helft 29%
4 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
29.6 gemiddelde waardering 36.6
matig Schieten solide
slecht Passen matig
zwak Verdedigen redelijk


1e minuut.
Celis bereikt de bal nog maar net als eerste. Martí onderschept slim de pass. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Canhão onderschept slim de pass. Canhão schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Paseadores - San_Marcos_de_Arica 0:1

7e minuut.
Hinojosa is nu in balbezit. Hinojosa geeft de bal voor. Klungelig pakt Korbély de bal. Acosta is nu in balbezit. Acosta schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Hinojosa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Aguirre komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Peralta is nu in balbezit. Peralta geeft de bal voor. Piñera rent richting de bal. Canhão onderschept slim de pass. Canhão haalt uit met een fantastische trap. Troyano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Yate met de inworp. Martí probeert naar een medespeler te passen. Canhão rent richting de bal. Canhão haalt uit met een fantastische trap. Troyano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Inworp. O`Higgins met een snelle inworp. Encina bereikt de bal nog maar net als eerste. Canhão verovert de bal door een tackle van achteren. Canhão haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Paseadores - San_Marcos_de_Arica 0:2

31e minuut.
Nachar rent richting de bal. Nachar geeft de bal voor. Encina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Canhão bereikt de bal nog maar net als eerste. Canhão haalt uit met een fantastische trap. Troyano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Vena probeert naar een medespeler te passen. Nachar heeft problemen om de bal te vangen. Encina rent richting de bal. Quinteros onderschept slim de pass. Quinteros haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Rákóczi onderschept slim de pass. Rákóczi geeft een hoge lob. Daar is Verdugo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martí rent richting de bal. Martí draait met de bal, schiet en ... Troyano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paseadores 70%, San_Marcos_de_Arica 30%.
Paseadores - San_Marcos_de_Arica 0:2

54e minuut.
Martí kopt de bal weg. Troyano speelt de bal door. Nachar met een sublieme pass. Celis rent richting de bal. Celis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
O`Higgins is nu in balbezit. O`Higgins met een sublieme pass. Martí bereikt de bal nog maar net als eerste. Martí schiet op doel. Troyano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Paseadores - San_Marcos_de_Arica 0:3

68e minuut.
Yate met een snelle inworp. Quinteros controleert de bal met de borst. Aguirre rent richting de bal. Aguirre probeert naar een medespeler te passen. Rákóczi geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Piñera is nu in balbezit. O`Higgins tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Piñera raakt geblesseerd tijdens het duel. Encina zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Acosta is nu in balbezit. Acosta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paseadores 73%, San_Marcos_de_Arica 27%.
Paseadores - San_Marcos_de_Arica 0:3