Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Runegeret Green Berry F.C.
peligro 2.0 Tactiek 4-1-2-1wing-2
44% Balbezit 56%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 7
6 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
62.5 gemiddelde waardering 71.5
uitstekend Schieten formidabel
zeer goed Passen uitmuntend
wonderbaarlijk Verdedigen wonderbaarlijk


5e minuut.
Pará bereikt de bal nog maar net als eerste. Pará probeert naar een medespeler te passen. Näther is nu in balbezit. Näther geeft een hoge lob. Becks krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - Green Berry F.C. 0:1

6e minuut.
Seta met een sublieme pass. Becks is nu in balbezit. Lobató verovert de bal door een tackle van achteren. Lobató geeft de bal voor. Siembida is nu in balbezit. Seta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Siembida is nu in balbezit. Siembida haalt uit met een fantastische trap. Seta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Runegeret - Green Berry F.C. 1:1

12e minuut.
Siembida bereikt de bal nog maar net als eerste. Pancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Siembida verovert de bal door een tackle van achteren. Siembida draait met de bal, schiet en ... Seta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - Green Berry F.C. 2:1

44e minuut.
Becks bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Šuput legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Šuput krijgt een gele kaart. Oberauer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Oberauer zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Visinevschi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Runegeret 65%, Green Berry F.C. 35%.
Runegeret - Green Berry F.C. 2:1

56e minuut.
Duchêne bereikt de bal nog maar net als eerste. Duchêne met een sublieme pass. Šuput is nu in balbezit. Šuput geeft de bal voor. Siembida krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Hollevoet probeert de bal met de borst te controleren. Oberauer rent richting de bal. Hollevoet schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hollevoet krijgt een gele kaart. Oberauer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Oberauer neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Pará passt de bal met de wreef. Becks is nu in balbezit. Becks schiet op doel. Visinevschi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Žegarac probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Duchêne rent richting de bal. Kumrovec bereikt de bal nog maar net als eerste. Duchêne onderschept slim de pass. Duchêne geeft de bal voor. Tveter springt en kopt de bal. Seta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Runegeret 43%, Green Berry F.C. 57%.
Runegeret - Green Berry F.C. 2:1