Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alianza Austral Deportes ValdiviA
Pr1 Tactiek B
52% Balbezit 48%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
58.2 gemiddelde waardering 63.8
solide Schieten formidabel
solide Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen formidabel


4e minuut.
Driesen rent richting de bal. Driesen geeft een lange en hoge pass. Łączyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łączyński schiet op doel. Masuda probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Mezzi passt de bal in één keer door. Hénon is nu in balbezit. Hénon passt de bal met de wreef. Łączyński is nu in balbezit. Łączyński draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Masuda trapt de bal weg. Alvim kopt de bal weg. Quevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamel onderschept slim de pass. Hamel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Kullasalu trapt de bal weg. Vilppula kopt de bal weg. Driesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenjing verovert de bal door een tackle van achteren. Wenjing haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Amerini geeft de bal voor. Alvim kopt de bal weg. Łączyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łączyński haalt uit met een fantastische trap. Masuda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza Austral - Deportes ValdiviA 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alianza Austral 57%, Deportes ValdiviA 43%.
Alianza Austral - Deportes ValdiviA 1:0

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vîlcu komt het veld opgelopen. Vîlcu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Urbański speelt de bal door. Vîlcu rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Alvim neemt de hoekschop.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Quevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vîlcu verovert de bal door een tackle van achteren. Vîlcu passt de bal met de wreef. Hamel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamel haalt uit met een fantastische trap. Kullasalu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rivero is nu in balbezit. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Vîlcu passt de bal in één keer door. Vilppula rent richting de bal. Vilppula speelt de bal door. Vîlcu rent richting de bal. Vîlcu schiet op doel. Kullasalu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Völker probeert de bal aan de voet te houden. Drost geeft een hoge lob. Łączyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łączyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Aveni bereikt de bal nog maar net als eerste. Aveni geeft een lange en hoge pass. Daar is Drost, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hamel is nu in balbezit. Hamel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Amerini is nu in balbezit. Amerini geeft een hoge lob. Daar is Hamel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vîlcu rent richting de bal. Vîlcu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alianza Austral 67%, Deportes ValdiviA 33%.
Alianza Austral - Deportes ValdiviA 1:0