Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barrabases FC Talcahuano Azul FC
patriota Tactiek C 532UD VWA
53% Balbezit 47%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
57.2 gemiddelde waardering 54.2
very good Schieten excellent
solid Passen solid
formidable Verdedigen very good


8e minuut.
Schicker schiet op doel. Canedo speelt de bal door. Fuentes kopt de bal weg. Schrijver rent richting de bal. Schrijver schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Mignona raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Calfuleo komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Kusiak met de inworp. Raposo is nu in balbezit. Antimo onderschept slim de pass. Antimo geeft een lange en hoge pass. Schrijver springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Inworp. Kusiak met een snelle inworp. Antimo probeert naar een medespeler te passen. Kusiak geeft een lange en hoge pass. Fuentes krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Antimo speelt de bal door. Fuentes is nu in balbezit. Fuentes passt de bal in één keer door. Schrijver rent richting de bal. Schrijver schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barrabases FC - Talcahuano Azul FC 0:1

41e minuut.
Fuentes passt de bal in één keer door. Antimo rent richting de bal. Antimo passt de bal in één keer door. Schrijver bereikt de bal nog maar net als eerste. Schrijver draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Patalas geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Schicker stond buitenspel. Bachmann neemt vlug de vrije trap. Schrijver is nu in balbezit. Schrijver draait met de bal, schiet en ... Kurtzbart probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barrabases FC 65%, Talcahuano Azul FC 35%.
Barrabases FC - Talcahuano Azul FC 0:1

46e minuut.
Rozumek is nu in balbezit. Rozumek probeert naar een medespeler te passen. Heus bereikt de bal nog maar net als eerste. Heus geeft een lange en hoge pass. da Silva springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Barrabases FC - Talcahuano Azul FC 1:1

50e minuut.
Portuondo onderschept slim de pass. Portuondo geeft een lange en hoge pass. Kieliszek is nu in balbezit. da Silva rent richting de bal. da Silva haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Heus bereikt de bal nog maar net als eerste. Durden onderschept slim de pass. Durden passt de bal met de wreef. Schrijver rent richting de bal. Schrijver schiet op doel. Kurtzbart probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Cirigni geeft de bal voor. Ojeda rent richting de bal. Ojeda geeft een lange en hoge pass. da Silva is nu in balbezit. da Silva schiet op doel. Canedo bokst de bal weg.

90e minuut.
Rozumek speelt de bal door. Ojeda probeert naar een medespeler te passen. da Silva is nu in balbezit. da Silva schiet op doel. Canedo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barrabases FC - Talcahuano Azul FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barrabases FC 47%, Talcahuano Azul FC 53%.
Barrabases FC - Talcahuano Azul FC 2:1