Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Ángeles Dodgers AC Incubus
Roose Tactiek 4-2-2-2
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 2
59.3 gemiddelde waardering 53.6
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
briljant Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Cilea is nu in balbezit. MacVean speelt de bal door. Shaogong bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaogong geeft een hoge lob. Uyttersprot maakt een snoekduik en kopt de bal. Roma bokst de bal weg. Khacheridi rent richting de bal. Khacheridi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

8e minuut.
Pineda kopt de bal weg. Erbao bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidor verovert de bal door een tackle van achteren. Fidor geeft de bal voor. Uyttersprot bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Roma geeft de bal voor. Fidor geeft een lange en hoge pass. Shaogong kopt de bal weg. Daar is Khacheridi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khacheridi schiet op doel. Roma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Deveen met de inworp. Cilea geeft een hoge lob. Cifrák krijgt zijn hoofd ertegen. Terzini werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Magagnin probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Ángeles Dodgers - AC Incubus 0:1

30e minuut.
Khacheridi geeft een lange en hoge pass. Daszkowski verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Shaogong neemt de hoekschop. Uyttersprot krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Süleymanoğlu passt de bal met de wreef. Magagnin probeert naar een medespeler te passen. Daar is Madincea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cifrák bereikt de bal nog maar net als eerste. Cifrák schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Terzini probeert naar een medespeler te passen. Shaogong bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaogong geeft een hoge lob. Uyttersprot is nu in balbezit. Uyttersprot haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Vén heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Shaogong geeft de bal voor. Klungelig pakt Vén de bal. Erbao rent richting de bal. Khacheridi verovert de bal door een tackle van achteren. Khacheridi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Ángeles Dodgers 51%, AC Incubus 49%.
Los Ángeles Dodgers - AC Incubus 0:1

65e minuut.
Magagnin onderschept slim de pass. Magagnin geeft een hoge lob. Khacheridi kopt de bal weg. Uyttersprot bereikt de bal nog maar net als eerste. Uyttersprot haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Vén geeft de bal voor. Renderos Iraheta is nu in balbezit. Cifrák verovert de bal door een tackle van achteren. Cifrák draait met de bal, schiet en ... Terzini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Ángeles Dodgers - AC Incubus 0:2

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Curiel stond buitenspel. Piepe komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Cilea met een snelle inworp. Weiher is nu in balbezit. Deveen onderschept slim de pass. Deveen geeft een hoge lob. Cifrák maakt een snoekduik en kopt de bal. Terzini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Shaogong bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaogong passt de bal zonder na te denken. Fidor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidor geeft de bal voor. Piepe krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Daszkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cilea rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pineda. Pineda krijgt een gele kaart. Cilea raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

79e minuut.
Deveen geeft een lange en hoge pass. Cifrák maakt een snoekduik en kopt de bal. Na een snelle pass probeert MacVean de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Deveen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Terzini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Renderos Iraheta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Renderos Iraheta probeert naar een medespeler te passen. Cifrák rent richting de bal. Cifrák schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Ángeles Dodgers - AC Incubus 0:3

81e minuut.
Magagnin speelt de bal door. Madincea bereikt de bal nog maar net als eerste. Madincea geeft de bal voor. Uyttersprot is nu in balbezit. Uyttersprot schiet op doel. Roma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Cilea geeft de bal voor. Cifrák kopt de bal weg. Curiel rent richting de bal. Curiel haalt uit met een fantastische trap. Terzini probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Ángeles Dodgers 68%, AC Incubus 32%.
Los Ángeles Dodgers - AC Incubus 0:3