Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CDA Baquedano 1991 Paseadores
Caro Kan Tactiek Ave palta
61% Balbezit 39%
30% Spel op eigen helft 70%
32 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 1
53.7 gemiddelde waardering 30.6
formidable Schieten average
excellent Passen weak
solid Verdedigen average


3e minuut.
Materzok probeert naar een medespeler te passen. Ondrůšek rent richting de bal. Ondrůšek passt de bal in één keer door. Guðjónsson is nu in balbezit. Guðjónsson schiet op doel. Troyano bokst de bal weg. Yollu rent richting de bal. Guðjónsson rent richting de bal. Guðjónsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CDA Baquedano 1991 - Paseadores 1:0

5e minuut.
Materzok bereikt de bal nog maar net als eerste. Materzok geeft een lange en hoge pass. Vena heeft problemen om de bal te vangen. Guðjónsson rent richting de bal. Guðjónsson draait met de bal, schiet en ... Troyano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bayrak is nu in balbezit. Bayrak schiet op doel. Troyano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CDA Baquedano 1991 - Paseadores 2:0

7e minuut.
Piñera bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayrak verovert de bal door een tackle van achteren. Guðjónsson is nu in balbezit. Guðjónsson draait met de bal, schiet en ... Troyano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CDA Baquedano 1991 - Paseadores 3:0

10e minuut.
Verdugo onderschept slim de pass. Vena kan de bal niet met de borst controleren. Guðjónsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Guðjónsson schiet op doel. Troyano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CDA Baquedano 1991 - Paseadores 4:0

15e minuut.
Ondrůšek is nu in balbezit. Ondrůšek geeft een hoge lob. Piñera heeft problemen om de bal te vangen. Bayrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayrak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Száva rent richting de bal. Verdugo onderschept slim de pass. Verdugo geeft een hoge lob. Guðjónsson is nu in balbezit. Guðjónsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Hana geeft de bal voor. Guðjónsson rent richting de bal. Guðjónsson met een sublieme pass. Bayrak rent richting de bal. Bayrak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bayrak is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Materzok bereikt de bal nog maar net als eerste. Materzok passt de bal zonder na te denken. Bayrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayrak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CDA Baquedano 1991 - Paseadores 5:0

26e minuut.
Daar is Yollu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yollu geeft de bal voor. Bayrak kan de bal niet met de borst controleren. Bayrak draait met de bal, schiet en ... Troyano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CDA Baquedano 1991 - Paseadores 6:0

32e minuut.
Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Yollu onderschept slim de pass. Ondrůšek speelt de bal door. Guðjónsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Guðjónsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Sordet kopt de bal weg. Bayrak is nu in balbezit. Bayrak geeft een lange en hoge pass. Yollu is nu in balbezit. Yollu speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Materzok passt de bal zonder na te denken. Ondrůšek rent richting de bal. Ondrůšek passt de bal zonder na te denken. Guðjónsson is nu in balbezit. Guðjónsson draait met de bal, schiet en ... Troyano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Materzok passt de bal zonder na te denken. Ondrůšek is nu in balbezit. Ondrůšek passt de bal met de wreef. Guðjónsson is nu in balbezit. Guðjónsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Ondrůšek rent richting de bal. Ondrůšek passt de bal met de wreef. Yollu is nu in balbezit. Yollu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CDA Baquedano 1991 - Paseadores 7:0

45e minuut.
Acosta heeft problemen om de bal te vangen. Száva rent richting de bal. Száva geeft een lange en hoge pass. Yollu is nu in balbezit. Yollu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Yollu neemt de hoekschop. Bayrak maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CDA Baquedano 1991 31%, Paseadores 69%.
CDA Baquedano 1991 - Paseadores 7:0

53e minuut.
Speri speelt de bal door. Sordet bereikt de bal nog maar net als eerste. Sordet speelt de bal door. Bayrak rent richting de bal. Bayrak schiet op doel. Troyano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Yollu zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Guðjónsson de bal. Guðjónsson draait met de bal, schiet en ... Troyano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bayrak heeft problemen om de bal te vangen. Bayrak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CDA Baquedano 1991 - Paseadores 8:0

75e minuut.
Ondrůšek onderschept slim de pass. Ondrůšek speelt de bal door. Yollu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yollu met een sublieme pass. Bayrak is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bayrak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Guðjónsson springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Ondrůšek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ondrůšek passt de bal met de wreef. Bayrak is nu in balbezit. Bayrak draait met de bal, schiet en ... Piñera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Troyano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Bayrak passt de bal in één keer door. Ondrůšek is nu in balbezit. Ondrůšek passt de bal in één keer door. Yollu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yollu draait met de bal, schiet en ... Troyano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Ondrůšek probeert naar een medespeler te passen. Yollu rent richting de bal. Yollu speelt de bal door. Guðjónsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Guðjónsson haalt uit met een fantastische trap. Troyano bokst de bal weg.

89e minuut.
Száva geeft een lange en hoge pass. Sordet kopt de bal weg. Klungelig pakt Piñera de bal. Bayrak is nu in balbezit. Bayrak schiet op doel. Troyano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bayrak rent richting de bal. Bayrak schiet op doel. Troyano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CDA Baquedano 1991 29%, Paseadores 71%.
CDA Baquedano 1991 - Paseadores 8:0