Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportes ValdiviA Runegeret
B Tactiek peligro 2.0
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 5
62.7 gemiddelde waardering 61.5
excellent Schieten very good
excellent Passen very good
formidable Verdedigen outstanding


13e minuut.
Duchêne geeft een hoge lob. Klungelig pakt Siembida de bal. Kadastu bereikt de bal nog maar net als eerste. Siembida verovert de bal door een tackle van achteren. Siembida haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Žegarac met een snelle inworp. Duchêne is nu in balbezit. Duchêne speelt de bal door. Klungelig pakt Tveter de bal. Tveter schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Na een snelle pass probeert Kum de bal onder controle te krijgen. Šuput rent richting de bal. Šuput speelt de bal door. Tveter is nu in balbezit. Tveter haalt uit met een fantastische trap. Masuda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Marinković met een sublieme pass. Perraud bereikt de bal nog maar net als eerste. Kum onderschept slim de pass. Kum geeft een hoge lob. Hamel springt en kopt de bal. Visinevschi bokst de bal weg.

43e minuut.
Aveni onderschept slim de pass. Aveni geeft een hoge lob. Alvim bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvim geeft een lange en hoge pass. Hamel krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportes ValdiviA 60%, Runegeret 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Deportes ValdiviA - Runegeret 0:0

59e minuut.
Inworp. Vîlcu komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Perraud speelt de bal door. Duchêne heeft problemen om de bal te vangen. Amerini is nu in balbezit. Duchêne verovert de bal door een tackle van achteren. Duchêne geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Duchêne stond buitenspel. Wallace komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Vilppula passt de bal met de wreef. Marinković bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinković geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Lobató de bal onder controle te krijgen. Wallace is nu in balbezit. Visinevschi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wallace rent richting de bal. Wallace haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportes ValdiviA - Runegeret 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportes ValdiviA 59%, Runegeret 41%.
Deportes ValdiviA - Runegeret 1:0