Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Green Berry F.C. Alianza Austral
4-4-2 Tactiek 541def
51% Balbezit 49%
36% Spel op eigen helft 64%
25 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
68.1 gemiddelde waardering 58
outstanding Schieten good
outstanding Passen solid
outstanding Verdedigen excellent


10e minuut.
Łączyński is nu in balbezit. Pará met een sublieme pass. Haber rent richting de bal. Haber geeft een hoge lob. Millanao krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Green Berry F.C. - Alianza Austral 1:0

11e minuut.
Quang Lâm zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Haber is nu in balbezit. Tuisk begaat een overtreding. Tuisk krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Haber passt de bal in één keer door. Näther probeert naar een medespeler te passen. Sępek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sępek schiet op doel. Kullasalu probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Pará met de inworp. Haber rent richting de bal. Haber geeft een hoge lob. Sępek springt en kopt de bal. Kullasalu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Daar is Tuisk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sępek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sępek haalt uit met een fantastische trap. Kullasalu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Berry F.C. - Alianza Austral 2:0

25e minuut.
Saer geeft de bal voor. Pará met een sublieme pass. Näther bereikt de bal nog maar net als eerste. Näther geeft de bal voor. Millanao springt en kopt de bal. Kullasalu bokst de bal weg.

33e minuut.
Pará raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pytlíček komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Näther geeft de bal voor. Klungelig pakt Sępek de bal. Rivero rent richting de bal. Sępek verovert de bal door een tackle van achteren. Sępek haalt uit met een fantastische trap. Kullasalu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Green Berry F.C. 39%, Alianza Austral 61%.
Green Berry F.C. - Alianza Austral 2:0

46e minuut.
Oberauer komt het veld opgelopen. Becks komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Quevedo passt de bal zonder na te denken. Inworp. Pytlíček met de inworp. Haber geeft de bal voor. Becks maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Berry F.C. - Alianza Austral 3:0

50e minuut.
Makriev geeft een hoge lob. Oberauer kopt de bal weg. Urbański is nu in balbezit. Oberauer verovert de bal door een tackle van achteren. Oberauer haalt uit met een fantastische trap. Kullasalu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Becks bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Berry F.C. - Alianza Austral 4:0

54e minuut.
Makriev rent richting de bal. Makriev passt de bal met de wreef. Näther met een sublieme pass. Becks is nu in balbezit. Becks haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Pytlíček rent richting de bal. Pytlíček passt de bal met de wreef. Haber is nu in balbezit. Haber geeft een lange en hoge pass. Becks springt en kopt de bal. Kullasalu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Purús kopt de bal weg. Haber bereikt de bal nog maar net als eerste. Drost schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Drost krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Saer geeft een hoge lob. Pytlíček kopt de bal weg. Klungelig pakt Makriev de bal. Makriev geeft een hoge lob. Oberauer krijgt zijn hoofd ertegen. Kullasalu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Becks is nu in balbezit. Becks schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Berry F.C. - Alianza Austral 5:0

67e minuut.
Daar is Näther, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Näther passt de bal zonder na te denken. Makriev met een sublieme pass. Becks bereikt de bal nog maar net als eerste. Becks haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Pytlíček probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Makriev de bal. Makriev met een sublieme pass. Becks is nu in balbezit. Becks haalt uit met een fantastische trap. Kullasalu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Urbański geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Haber met de inworp. Oberauer rent richting de bal. Oberauer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Quevedo passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pytlíček zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Haber geeft de bal voor. Rivero is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Näther neemt de hoekschop. Oberauer krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Näther is nu in balbezit. Näther probeert naar een medespeler te passen. Makriev heeft problemen om de bal te vangen. Makriev geeft een lange en hoge pass. Becks krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Green Berry F.C. 33%, Alianza Austral 67%.
Green Berry F.C. - Alianza Austral 5:0