Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Incubus Barrabases FC
4-2-2-2 Tactiek patriota
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
5 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 16
54.5 gemiddelde waardering 57
very good Schieten excellent
very good Passen solid
very good Verdedigen excellent


6e minuut.
Günde is nu in balbezit. Bezila onderschept slim de pass. da Silva is nu in balbezit. Günde is nu in balbezit. Günde haalt uit met een fantastische trap. Materniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. da Silva is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Incubus - Barrabases FC 0:1

8e minuut.
Deveen geeft een lange en hoge pass. Vén kopt de bal weg. Günde rent richting de bal. Günde draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Incubus - Barrabases FC 0:2

11e minuut.
Süleymanoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Erbao met een sublieme pass. Cifrák rent richting de bal. Cifrák haalt uit met een fantastische trap. Kurtzbart maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Incubus - Barrabases FC 1:2

19e minuut.
Ojeda passt de bal zonder na te denken. da Silva rent richting de bal. Vén maakt een afschuwelijke overtreding. Vén krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Deveen is nu in balbezit. Heus probeert naar een medespeler te passen. Milligan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Daszkowski de bal. Daszkowski geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Süleymanoğlu passt de bal zonder na te denken. Patalas onderschept slim de pass. Curiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Curiel haalt uit met een fantastische trap. Kurtzbart probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Incubus - Barrabases FC 2:2

23e minuut.
Heus speelt de bal door. Schicker bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezila bereikt de bal nog maar net als eerste. Schicker onderschept slim de pass. Schicker haalt uit met een fantastische trap. Materniak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Schicker is nu in balbezit. Daszkowski begaat een overtreding. Schicker is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Schicker met een snel genomen vrije trap. da Silva rent richting de bal. Ojeda rent richting de bal. Ojeda geeft een lange en hoge pass. Günde springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Incubus - Barrabases FC 2:3

31e minuut.
Ojeda passt de bal met de wreef. Schicker is nu in balbezit. Günde rent richting de bal. Günde draait met de bal, schiet en ... Materniak probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Cilea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Heus is nu in balbezit. Heus probeert naar een medespeler te passen. Schicker bereikt de bal nog maar net als eerste. Schicker schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Bezila maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Curiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurtzbart speelt de bal door. da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. da Silva haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daszkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Schicker bereikt de bal nog maar net als eerste. Schicker haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Günde is nu in balbezit. Bezila rent richting de bal. Günde onderschept slim de pass. Günde haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Incubus 46%, Barrabases FC 54%.
AC Incubus - Barrabases FC 2:3

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cilea met de inworp. Deveen speelt de bal door. Curiel rent richting de bal. Curiel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Cilea controleert de bal met de borst. Heus is nu in balbezit. Ojeda met een sublieme pass. da Silva is nu in balbezit. da Silva haalt uit met een fantastische trap. Materniak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Daszkowski rent richting de bal. Rozumek verovert de bal door een tackle van achteren. Rozumek probeert naar een medespeler te passen. Günde bereikt de bal nog maar net als eerste. Günde schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Raposo geeft de bal voor. Vén kopt de bal weg. Ojeda met een sublieme pass. da Silva rent richting de bal. da Silva schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Daszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Daszkowski geeft een hoge lob. Curiel rent richting de bal. Curiel haalt uit met een fantastische trap. Kurtzbart werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Incubus - Barrabases FC 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Incubus 42%, Barrabases FC 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Incubus - Barrabases FC 3:3