Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paseadores Halcones Rojos FC
Atún Tactiek 433
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
17 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
32 gemiddelde waardering 37.8
average Schieten good
poor Passen adequate
average Verdedigen good


7e minuut.
Gontarewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nachar verovert de bal door een tackle van achteren. Nachar met een sublieme pass. Acosta is nu in balbezit. Acosta schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. López Michelsen bokst de bal weg.

10e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Troyano niet meer kan verder spelen. Roa komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Espinoza geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nachar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Celis bereikt de bal nog maar net als eerste. Celis haalt uit met een fantastische trap. López Michelsen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Paseadores - Halcones Rojos FC 1:0

17e minuut.
Asenov verovert de bal door een tackle van achteren. Asenov geeft een hoge lob. Aguirre rent richting de bal. Ziadie verovert de bal door een tackle van achteren. Ziadie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Paseadores - Halcones Rojos FC 1:1

23e minuut.
Asenov passt de bal met de wreef. Daar is Belej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jadue geeft een lange en hoge pass. Acosta is nu in balbezit. Acosta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Salas geeft een hoge lob. Espinoza kan de bal niet met de borst controleren. Celis rent richting de bal. Celis haalt uit met een fantastische trap. López Michelsen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Paseadores - Halcones Rojos FC 2:1

26e minuut.
López Michelsen trapt de bal weg. Jadue kopt de bal weg. Estrada met een sublieme pass. Celis is nu in balbezit. Celis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Acosta de bal. Acosta draait met de bal, schiet en ... López Michelsen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paseadores - Halcones Rojos FC 3:1

43e minuut.
Acosta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Estrada rent richting de bal. Estrada passt de bal in één keer door. Acosta is nu in balbezit. Acosta haalt uit met een fantastische trap. López Michelsen bokst de bal weg. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paseadores 40%, Halcones Rojos FC 60%.
Paseadores - Halcones Rojos FC 3:1

52e minuut.
Juzala met een snelle inworp. Ivens geeft de bal voor. Asenov kopt de bal weg. Belej bereikt de bal nog maar net als eerste. Belej draait met de bal, schiet en ... Roa bokst de bal weg.

55e minuut.
Ivens probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gontarewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontarewicz geeft een hoge lob. Belej is nu in balbezit. Belej geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Ziadie is nu in balbezit. Ziadie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paseadores - Halcones Rojos FC 3:2

63e minuut.
Perna Bamba kopt de bal weg. Juzala heeft problemen om de bal te vangen. Juzala geeft een lange en hoge pass. Belej is nu in balbezit. Belej haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Perna Bamba bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas onderschept slim de pass. Salas probeert naar een medespeler te passen. Acosta rent richting de bal. Acosta draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Estrada probeert naar een medespeler te passen. Celis rent richting de bal. Celis passt de bal zonder na te denken. Acosta rent richting de bal. Acosta haalt uit met een fantastische trap. López Michelsen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Vena probeert naar een medespeler te passen. Celis rent richting de bal. Espinoza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Celis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nachar wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Espinoza geeft de bal voor. Inworp. Nachar met een snelle inworp. Celis rent richting de bal. Celis schiet op doel. López Michelsen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paseadores - Halcones Rojos FC 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paseadores 41%, Halcones Rojos FC 59%.
Paseadores - Halcones Rojos FC 4:2