Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Talcahuano Azul FC Green Berry F.C.
M 532UD mda Tactiek 5-2-1w-2 Rev.02
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
53.5 gemiddelde waardering 66.9
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen formidabel
solide Verdedigen uitmuntend


6e minuut.
Makriev probeert naar een medespeler te passen. Näther bereikt de bal nog maar net als eerste. Durden schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Durden krijgt een gele kaart. Näther is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Haber zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Longhini krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Haber passt de bal met de wreef. Näther rent richting de bal. Näther passt de bal zonder na te denken. Oberauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberauer haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Zanabria kopt de bal weg. Oberauer rent richting de bal. Oberauer draait met de bal, schiet en ... Canedo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Talcahuano Azul FC - Green Berry F.C. 0:1

21e minuut.
Schrijver speelt de bal door. Klungelig pakt Fuentes de bal. Oberauer verovert de bal door een tackle van achteren. Longhini rent richting de bal. Longhini schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cirigni bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirigni passt de bal met de wreef. Näther heeft problemen om de bal te vangen. Näther geeft een hoge lob. Oberauer maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Cirigni speelt de bal door. Oberauer probeert de bal met de borst te controleren. Firică bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberauer onderschept slim de pass. Oberauer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Talcahuano Azul FC - Green Berry F.C. 0:2

31e minuut.
Schrijver is nu in balbezit. Makriev begaat een overtreding. Schrijver raakt geblesseerd tijdens het duel. Kusiak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Schrijver maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Makriev rent richting de bal. Makriev passt de bal in één keer door. Firică geeft een lange en hoge pass. Schrijver rent richting de bal. Schrijver schiet op doel. Seta bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Talcahuano Azul FC 61%, Green Berry F.C. 39%.
Talcahuano Azul FC - Green Berry F.C. 0:2

46e minuut.
Patury komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Makriev bereikt de bal nog maar net als eerste. Makriev passt de bal in één keer door. Oberauer is nu in balbezit. Oberauer haalt uit met een fantastische trap. Canedo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Talcahuano Azul FC - Green Berry F.C. 0:3

57e minuut.
Inworp. Näther zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Haber geeft een hoge lob. Oberauer is nu in balbezit. Oberauer schiet op doel. Paal!

58e minuut.
Haber rent richting de bal. Haber geeft een hoge lob. Longhini rent richting de bal. Longhini draait met de bal, schiet en ... Canedo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Talcahuano Azul FC - Green Berry F.C. 0:4

62e minuut.
Makriev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chabukiani controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fuentes. Fuentes krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Makriev is nu in balbezit. Makriev geeft een lange en hoge pass. Cirigni is nu in balbezit. Longhini onderschept slim de pass. Longhini draait met de bal, schiet en ... Canedo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Talcahuano Azul FC - Green Berry F.C. 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Talcahuano Azul FC 60%, Green Berry F.C. 40%.
Talcahuano Azul FC - Green Berry F.C. 0:5