Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Incubus Deportes ValdiviA
4-2-2-2 Tactiek B
43% Balbezit 57%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
55.2 gemiddelde waardering 61.5
solide Schieten formidabel
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen formidabel


1e minuut.
Cilea met een sublieme pass. Kum bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Curiel zijn tegenspeler op de grond. Curiel krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Erbao speelt de bal door. Süleymanoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Süleymanoğlu speelt de bal door. Kadastu geeft een lange en hoge pass. Wallace maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Amerini geeft de bal voor. Alvim kopt de bal weg. Klungelig pakt Bezila de bal. Wallace bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallace schiet op doel. Roma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Vén geeft de bal voor. Völker kopt de bal weg. Schwalbenkönig bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallace bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallace draait met de bal, schiet en ... Roma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Alvim met een snelle inworp. Völker met een sublieme pass. Vilppula geeft de bal voor. Wenjing bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenjing schiet op doel. Roma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Alvim is nu in balbezit. Alvim passt de bal in één keer door. Wallace is nu in balbezit. Wallace schiet op doel. Roma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Incubus - Deportes ValdiviA 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Incubus 67%, Deportes ValdiviA 33%.
AC Incubus - Deportes ValdiviA 0:1

53e minuut.
Völker maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Alvim bereikt de bal nog maar net als eerste. Vén begaat een overtreding. Vén krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Kum met een sublieme pass. Völker probeert naar een medespeler te passen. Alvim rent richting de bal. Alvim geeft de bal voor. Wallace krijgt zijn hoofd ertegen. Roma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Wenjing, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wenjing is nu in balbezit. Wenjing draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Incubus - Deportes ValdiviA 0:2

59e minuut.
Völker onderschept slim de pass. Alvim bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvim met een sublieme pass. Wenjing rent richting de bal. Wenjing haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Schwalbenkönig passt de bal met de wreef. Kum geeft een hoge lob. Wallace rent richting de bal. Wallace draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Incubus - Deportes ValdiviA 0:3

65e minuut.
Völker met een sublieme pass. Alvim is nu in balbezit. Erbao begaat een overtreding. Erbao krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Kadastu geeft een hoge lob. Wenjing is nu in balbezit. Bezila onderschept slim de pass. Bezila geeft de bal voor. Curiel maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Incubus 54%, Deportes ValdiviA 46%.
AC Incubus - Deportes ValdiviA 0:3