Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Runegeret San_Marcos_de_Arica
peligro 2.0 Tactiek T03-RiseMachines
58% Balbezit 42%
29% Spel op eigen helft 71%
26 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 2
58.8 gemiddelde waardering 34.8
uitmuntend Schieten matig
zeer goed Passen zwak
zeer goed Verdedigen goed


3e minuut.
Šuput passt de bal zonder na te denken. Perraud speelt de bal door. Daar is Duchêne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duchêne geeft de bal voor. Siembida krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Šuput verovert de bal door een tackle van achteren. Šuput probeert naar een medespeler te passen. Perraud speelt de bal door. Siembida bereikt de bal nog maar net als eerste. Siembida haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Oravia kopt de bal weg. Lobató is nu in balbezit. Lobató met een sublieme pass. Siembida is nu in balbezit. Siembida schiet op doel. Daudé probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Siembida passt de bal in één keer door. Perraud bereikt de bal nog maar net als eerste. Perraud met een sublieme pass. Siembida is nu in balbezit. Siembida draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Šuput rent richting de bal. Šuput probeert naar een medespeler te passen. Perraud heeft problemen om de bal te vangen. Perraud geeft een lange en hoge pass. Siembida springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Peralta is nu in balbezit. Peralta geeft een lange en hoge pass. Oravia heeft problemen om de bal te vangen. Perraud bereikt de bal nog maar net als eerste. Perraud haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - San_Marcos_de_Arica 1:0

26e minuut.
Yate rent richting de bal. Perraud verovert de bal door een tackle van achteren. Perraud met een sublieme pass. Siembida bereikt de bal nog maar net als eerste. Siembida schiet op doel. Daudé verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Duchêne geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Siembida krijgt zijn hoofd ertegen. Daudé bokst de bal weg.

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Perraud met de inworp. Duchêne is nu in balbezit. Duchêne geeft een lange en hoge pass. Siembida maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

35e minuut.
Quinteros speelt de bal door. Perraud rent richting de bal. Perraud passt de bal zonder na te denken. Siembida bereikt de bal nog maar net als eerste. Siembida draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Runegeret 28%, San_Marcos_de_Arica 72%.
Runegeret - San_Marcos_de_Arica 1:0

47e minuut.
Lobató rent richting de bal. Lobató passt de bal met de wreef. Siembida bereikt de bal nog maar net als eerste. Siembida draait met de bal, schiet en ... Daudé probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

54e minuut.
Siembida rent richting de bal. Siembida passt de bal zonder na te denken. Daar is Oravia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siembida is nu in balbezit. Siembida draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Klungelig pakt O`Higgins de bal. Hollevoet is nu in balbezit. O`Higgins begaat een overtreding. O`Higgins krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Šuput is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Berg. Šuput is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Šuput zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Duchêne is nu in balbezit. Duchêne geeft de bal voor. Siembida springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - San_Marcos_de_Arica 2:0

69e minuut.
Seguel bereikt de bal nog maar net als eerste. Seguel geeft een hoge lob. Šuput kopt de bal weg. Siembida bereikt de bal nog maar net als eerste. Siembida haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Oravia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - San_Marcos_de_Arica 3:0

71e minuut.
Siembida probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Milowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Milowicz geeft de bal voor. Siembida bereikt de bal nog maar net als eerste. Siembida schiet op doel. Daudé probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Berg probeert de bal aan de voet te houden. Siembida is nu in balbezit. Siembida haalt uit met een fantastische trap. Daudé probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Duchêne bereikt de bal nog maar net als eerste. Duchêne probeert naar een medespeler te passen. Siembida bereikt de bal nog maar net als eerste. Siembida draait met de bal, schiet en ... Daudé probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - San_Marcos_de_Arica 4:0

80e minuut.
Perraud geeft een lange en hoge pass. Peralta kopt de bal weg. Šuput probeert naar een medespeler te passen. Siembida rent richting de bal. Siembida haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Daar is Perraud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perraud met een sublieme pass. Siembida is nu in balbezit. Siembida haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - San_Marcos_de_Arica 5:0

88e minuut.
Korbély zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marinković rent richting de bal. Marinković geeft een hoge lob. Duchêne is nu in balbezit. Duchêne schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Runegeret 30%, San_Marcos_de_Arica 70%.
Runegeret - San_Marcos_de_Arica 5:0