Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Halcones Rojos FC Barrabases FC
433 Tactiek patriota
43% Balbezit 57%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.7 gemiddelde waardering 49.6
redelijk Schieten uitstekend
redelijk Passen goed
goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Apostel verovert de bal door een tackle van achteren. Apostel geeft een lange en hoge pass. Günde kopt de bal weg. Cahill bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahill schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Asenov rent richting de bal. Asenov geeft de bal voor. Ziadie kopt de bal weg. Juzala bereikt de bal nog maar net als eerste. Juzala schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Heus met de inworp. Lobina rent richting de bal. Lobina passt de bal in één keer door. Cahill is nu in balbezit. Cahill haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Apostel kopt de bal weg. Cahill is nu in balbezit. Günde is nu in balbezit. Günde schiet op doel. López Michelsen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Rojos FC - Barrabases FC 0:1

8e minuut.
Daar is Juzala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Günde rent richting de bal. Ivens rent richting de bal. Günde verovert de bal door een tackle van achteren. Günde schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Kieliszek heeft problemen om de bal te vangen. Lobina rent richting de bal. Lobina passt de bal met de wreef. Cahill rent richting de bal. Cahill schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Heus kopt de bal weg. Lobina speelt de bal door. Kieliszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kieliszek haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Villalobos de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Rojos FC - Barrabases FC 0:2

21e minuut.
Apostel onderschept slim de pass. Apostel met een sublieme pass. Cahill bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahill geeft een lange en hoge pass. Günde springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Lobina passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Heus de bal. Heus speelt de bal door. Günde bereikt de bal nog maar net als eerste. Günde haalt uit met een fantastische trap. López Michelsen bokst de bal weg.

24e minuut.
Portuondo geeft een hoge lob. Lobina heeft problemen om de bal te vangen. Lobina probeert naar een medespeler te passen. Cahill heeft problemen om de bal te vangen. Cahill haalt uit met een fantastische trap. López Michelsen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kieliszek rent richting de bal. Kieliszek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Rojos FC - Barrabases FC 0:3

28e minuut.
Villalobos geeft een lange en hoge pass. Portuondo is nu in balbezit. Portuondo met een sublieme pass. Günde bereikt de bal nog maar net als eerste. Günde haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Cahill bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahill draait met de bal, schiet en ... Espinoza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kieliszek is nu in balbezit. Kieliszek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Heus met de inworp. Cahill bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahill geeft de bal voor. Daar is Kieliszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kieliszek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Halcones Rojos FC 80%, Barrabases FC 20%.
Halcones Rojos FC - Barrabases FC 0:3

47e minuut.
Lobina speelt de bal door. Kieliszek rent richting de bal. Kieliszek passt de bal zonder na te denken. Cahill rent richting de bal. Cahill haalt uit met een fantastische trap. López Michelsen bokst de bal weg.

52e minuut.
Ivens is nu in balbezit. Heus is nu in balbezit. Heus passt de bal in één keer door. Cahill is nu in balbezit. Cahill schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Apostel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rozumek komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Ivens met een sublieme pass. Portuondo onderschept slim de pass. Heus speelt de bal door. Günde heeft problemen om de bal te vangen. Günde draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Lobina speelt de bal door. Kieliszek is nu in balbezit. Kieliszek met een sublieme pass. Günde is nu in balbezit. Günde draait met de bal, schiet en ... López Michelsen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Lobina passt de bal in één keer door. Heus rent richting de bal. Heus passt de bal in één keer door. Günde bereikt de bal nog maar net als eerste. Günde schiet op doel. López Michelsen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Rozumek onderschept slim de pass. Rozumek passt de bal in één keer door. Villalobos rent richting de bal. Cahill onderschept slim de pass. Cahill schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Kieliszek speelt de bal door. Rozumek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozumek passt de bal zonder na te denken. Günde rent richting de bal. Günde haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Halcones Rojos FC 70%, Barrabases FC 30%.
Halcones Rojos FC - Barrabases FC 0:3