Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CDA Baquedano 1991 Los Ángeles Dodgers
Caro Kan Tactiek Roose
54% Balbezit 46%
33% Spel op eigen helft 67%
19 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 2
55.2 gemiddelde waardering 41
excellent Schieten average
very good Passen good
very good Verdedigen solid


14e minuut.
Kubů geeft een hoge lob. Bayrak is nu in balbezit. Materzok speelt de bal door. Sordet rent richting de bal. Sordet schiet op doel. Mesman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Stanco probeert naar een medespeler te passen. Ondrůšek kopt de bal weg. Yollu is nu in balbezit. Yollu schiet op doel. Mesman probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Bayrak geeft de bal voor. Taşgın kopt de bal weg. Renderos Iraheta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bayrak rent richting de bal. Bayrak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Krukowiecki geeft de bal voor. Sordet bereikt de bal nog maar net als eerste. Sordet passt de bal met de wreef. Guðjónsson is nu in balbezit. Guðjónsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Krukowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krukowiecki geeft een hoge lob. Guðjónsson kopt de bal weg. Yollu is nu in balbezit. Yollu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CDA Baquedano 1991 42%, Los Ángeles Dodgers 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CDA Baquedano 1991 - Los Ángeles Dodgers 0:0

47e minuut.
Ondrůšek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ondrůšek geeft een hoge lob. Guðjónsson kopt de bal weg. Bayrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayrak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Krukowiecki kopt de bal weg. Kubů heeft problemen om de bal te vangen. Bayrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayrak haalt uit met een fantastische trap. Mesman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CDA Baquedano 1991 - Los Ángeles Dodgers 1:0

53e minuut.
Rybka probeert de bal aan de voet te houden. Ondrůšek rent richting de bal. Ondrůšek passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Guðjónsson de bal. Guðjónsson schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Sordet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bayrak bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kubů. Kubů krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Száva kopt de bal weg. Ondrůšek rent richting de bal. Fidor maakt een afschuwelijke overtreding. Fidor krijgt een gele kaart. Ondrůšek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Száva zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Yollu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yollu schiet op doel. Mesman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CDA Baquedano 1991 - Los Ángeles Dodgers 2:0

73e minuut.
Sordet passt de bal in één keer door. Ondrůšek heeft problemen om de bal te vangen. Ondrůšek speelt de bal door. Guðjónsson rent richting de bal. Guðjónsson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bayrak is nu in balbezit. Bayrak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CDA Baquedano 1991 - Los Ángeles Dodgers 3:0

75e minuut.
Krukowiecki geeft een hoge lob. Inworp. Bórquez met een snelle inworp. Zañartu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zañartu geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal vliegt tegen de lat. Piepe krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
CDA Baquedano 1991 - Los Ángeles Dodgers 3:1

76e minuut.
Yollu verovert de bal door een tackle van achteren. Fidor begaat een overtreding. Yollu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Száva zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bayrak is nu in balbezit. Bayrak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Guðjónsson controleert de bal met de borst. Veropoulos rent richting de bal. Guðjónsson verovert de bal door een tackle van achteren. Guðjónsson schiet op doel. Mesman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CDA Baquedano 1991 - Los Ángeles Dodgers 4:1

82e minuut.
Yollu is nu in balbezit. Yollu met een sublieme pass. Guðjónsson is nu in balbezit. Guðjónsson haalt uit met een fantastische trap. Mesman maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Kubů bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubů geeft een hoge lob. Hana geeft een hoge lob. Yollu rent richting de bal. Yollu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CDA Baquedano 1991 - Los Ángeles Dodgers 5:1

90e minuut.
Speri geeft een hoge lob. Ondrůšek kopt de bal weg. Yollu is nu in balbezit. Yollu draait met de bal, schiet en ... Mesman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CDA Baquedano 1991 - Los Ángeles Dodgers 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CDA Baquedano 1991 25%, Los Ángeles Dodgers 75%.
CDA Baquedano 1991 - Los Ángeles Dodgers 6:1