Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Querubinos The Stronghold
532 iz Tactiek CN R-New
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 4
5 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
56.4 gemiddelde waardering 53
zeer goed Schieten solide
solide Passen redelijk
formidabel Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Radman speelt de bal door. Mion rent richting de bal. Mion geeft een lange en hoge pass. Zygmuntowicz is nu in balbezit. Zygmuntowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Fasola rent richting de bal. Zygmuntowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Sandang maakt een afschuwelijke overtreding. Zygmuntowicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Radman wilt de vrije trap nemen. Barón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zygmuntowicz springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Hawk onderschept slim de pass. Żak rent richting de bal. Żak passt de bal in één keer door. Kucz rent richting de bal. Kucz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Moreau kopt de bal weg. Radman probeert naar een medespeler te passen. Zygmuntowicz is nu in balbezit. Zygmuntowicz draait met de bal, schiet en ... Barón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Querubinos - The Stronghold 1:0

39e minuut.
Sandang kopt de bal weg. Radman heeft problemen om de bal te vangen. Radman passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Rosado de bal. Rosado schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Querubinos 46%, The Stronghold 54%.
Querubinos - The Stronghold 1:0

46e minuut.
Berendei verovert de bal door een tackle van achteren. Berendei geeft een lange en hoge pass. Hawk heeft problemen om de bal te vangen. Zygmuntowicz rent richting de bal. Zygmuntowicz draait met de bal, schiet en ... Barón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Żak passt de bal met de wreef. Bajek heeft problemen om de bal te vangen. Andrus probeert naar een medespeler te passen. Rosado bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosado schiet op doel. Barón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Radman bereikt de bal nog maar net als eerste. Radman geeft een hoge lob. Rosado rent richting de bal. Rosado schiet op doel. Barón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Querubinos - The Stronghold 2:0

66e minuut.
Klungelig pakt Mielcarski de bal. Rosado rent richting de bal. Rosado passt de bal zonder na te denken. Zygmuntowicz rent richting de bal. Zygmuntowicz schiet op doel. Barón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Bon geeft een hoge lob. Panczak met een sublieme pass. Kucz rent richting de bal. Kucz schiet op doel. Moisescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Querubinos - The Stronghold 2:1

85e minuut.
Panczak verovert de bal door een tackle van achteren. Panczak passt de bal met de wreef. Concepción rent richting de bal. Concepción schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Querubinos - The Stronghold 2:2

88e minuut.
Panczak met de inworp. Scazzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Scazzoli speelt de bal door. Żak bereikt de bal nog maar net als eerste. Żak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Querubinos 52%, The Stronghold 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Querubinos - The Stronghold 2:2