Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Unión Fc. CDS Huachipato
new Tactiek FULL AT
51% Balbezit 49%
36% Spel op eigen helft 64%
10 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
59.6 gemiddelde waardering 58.1
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


7e minuut.
Valdemarín probeert naar een medespeler te passen. Aliaga speelt de bal door. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero draait met de bal, schiet en ... Iuresean werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Türk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Trejo onderschept slim de pass. Trejo passt de bal met de wreef. Villagrán bereikt de bal nog maar net als eerste. Villagrán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Unión Fc. - CDS Huachipato 0:1

25e minuut.
Dulia passt de bal zonder na te denken. Acevedo heeft problemen om de bal te vangen. Morisco tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Morisco krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Oñate rent richting de bal. Oñate passt de bal met de wreef. Acevedo speelt de bal door. Agüero is nu in balbezit. Agüero schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Villagrán kopt de bal weg. Dulia is nu in balbezit. Dulia geeft een lange en hoge pass. Agăfiţei bereikt de bal nog maar net als eerste. Agăfiţei schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Unión Fc. 41%, CDS Huachipato 59%.
La Unión Fc. - CDS Huachipato 0:1

46e minuut.
Smolarek komt het veld opgelopen. Río komt het veld opgelopen. Valderrama komt het veld opgelopen. Chevalier komt het veld opgelopen. Tapia komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Morisco is nu in balbezit. Chevalier rent richting de bal. Chevalier met een sublieme pass. Agăfiţei is nu in balbezit. Agăfiţei haalt uit met een fantastische trap. Onetto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Chevalier is nu in balbezit. Chevalier probeert naar een medespeler te passen. Agăfiţei bereikt de bal nog maar net als eerste. Agăfiţei draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

58e minuut.
Acevedo is nu in balbezit. Chavarría is nu in balbezit. Chavarría passt de bal met de wreef. Trejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Agăfiţei verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Tapia speelt de bal door. Rodríguez is nu in balbezit. Agăfiţei verovert de bal door een tackle van achteren. Agăfiţei schiet op doel. Onetto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
La Unión Fc. - CDS Huachipato 1:1

76e minuut.
Smolarek is nu in balbezit. Agüero verovert de bal door een tackle van achteren. Agüero passt de bal zonder na te denken. Agăfiţei rent richting de bal. Agăfiţei haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chavarría probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Chevalier passt de bal zonder na te denken. Rodríguez is nu in balbezit. Agăfiţei onderschept slim de pass. Agăfiţei draait met de bal, schiet en ... Onetto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Unión Fc. - CDS Huachipato 2:1

82e minuut.
Morisco speelt de bal door. Chevalier rent richting de bal. Chevalier passt de bal zonder na te denken. Agăfiţei is nu in balbezit. Agăfiţei haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Unión Fc. 32%, CDS Huachipato 68%.
La Unión Fc. - CDS Huachipato 2:1