Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bento Ribeiro Grimm CD
IVIVII Tactiek Attack
56% Balbezit 44%
37% Spel op eigen helft 63%
18 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.7 gemiddelde waardering 42
formidabel Schieten solide
solide Passen matig
goed Verdedigen goed


5e minuut.
Roofe bereikt de bal nog maar net als eerste. Roofe probeert naar een medespeler te passen. Przymorski is nu in balbezit. Przymorski draait met de bal, schiet en ... Forbes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bento Ribeiro - Grimm CD 1:0

11e minuut.
Pereda passt de bal zonder na te denken. MacInally bereikt de bal nog maar net als eerste. MacInally met een sublieme pass. Przymorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przymorski draait met de bal, schiet en ... Forbes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Degas rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pereda neemt de hoekschop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Shapira passt de bal zonder na te denken. Cametá bereikt de bal nog maar net als eerste. Cametá passt de bal met de wreef. Balloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Balloni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Klungelig pakt Conde de bal. Degas is nu in balbezit. Degas passt de bal met de wreef. Przymorski rent richting de bal. Przymorski haalt uit met een fantastische trap. Forbes bokst de bal weg.

36e minuut.
Balloni speelt de bal door. Bustos rent richting de bal. Bustos passt de bal met de wreef. Cametá bereikt de bal nog maar net als eerste. Cametá draait met de bal, schiet en ... Bendig verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Pereda met een sublieme pass. Degas rent richting de bal. Ferner met een sublieme pass. Klungelig pakt Przymorski de bal. Przymorski schiet op doel. Forbes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bento Ribeiro 40%, Grimm CD 60%.
Bento Ribeiro - Grimm CD 1:0

46e minuut.
MacInally met een snelle inworp. Roofe is nu in balbezit. Shapira tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Shapira krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Lawryszyn probeert naar een medespeler te passen. MacInally is nu in balbezit. MacInally passt de bal met de wreef. Degas is nu in balbezit. Degas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Coxa rent richting de bal. Coxa passt de bal in één keer door. Pereda heeft problemen om de bal te vangen. Pereda geeft een lange en hoge pass. Przymorski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Gherea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Forbes bokst de bal weg. Degas is nu in balbezit. Degas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bento Ribeiro - Grimm CD 2:0

58e minuut.
Coxa kopt de bal weg. Pereda geeft een lange en hoge pass. Baquero heeft problemen om de bal te vangen. Przymorski is nu in balbezit. Przymorski schiet op doel. Forbes bokst de bal weg. Degas rent richting de bal. Degas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bento Ribeiro - Grimm CD 3:0

63e minuut.
Gherea geeft een lange en hoge pass. Pereda kopt de bal weg. Conde probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Degas is nu in balbezit. Degas haalt uit met een fantastische trap. Forbes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Flohbach rent richting de bal. Ferner probeert naar een medespeler te passen. Pereda speelt de bal door. MacInally bereikt de bal nog maar net als eerste. MacInally geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Pereda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereda speelt de bal door. Przymorski is nu in balbezit. Przymorski draait met de bal, schiet en ... Forbes probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Bustos rent richting de bal. Bustos passt de bal in één keer door. Cametá bereikt de bal nog maar net als eerste. Cametá draait met de bal, schiet en ... Bendig maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
MacInally speelt de bal door. Degas rent richting de bal. Degas speelt de bal door. Przymorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przymorski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Flohbach rent richting de bal. Pereda onderschept slim de pass. Pereda speelt de bal door. Przymorski is nu in balbezit. Przymorski schiet op doel. Forbes bokst de bal weg.

80e minuut.
Cametá is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Schäfer. Cametá is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bernacki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bustos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustos schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bento Ribeiro 33%, Grimm CD 67%.
Bento Ribeiro - Grimm CD 3:0