Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Unión Fc. Querubinos
new Tactiek 532 iz
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
4 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
59.6 gemiddelde waardering 56.4
very good Schieten very good
very good Passen solid
very good Verdedigen formidable


5e minuut.
Türk geeft de bal voor. Agăfiţei rent richting de bal. Moreau speelt de bal door. Zygmuntowicz rent richting de bal. Zygmuntowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Na een snelle pass probeert Agăfiţei de bal onder controle te krijgen. Vîlcu rent richting de bal. Vîlcu met een sublieme pass. Rosado rent richting de bal. Rosado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Klungelig pakt Agăfiţei de bal. Berendei is nu in balbezit. Agăfiţei verovert de bal door een tackle van achteren. Agăfiţei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Unión Fc. - Querubinos 1:0

13e minuut.
Mosquera geeft de bal voor. Zygmuntowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Warakomski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zygmuntowicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Radman neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Andrus bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrus speelt de bal door. Mion speelt de bal door. Zygmuntowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmuntowicz schiet op doel. Iuresean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Mosquera onderschept slim de pass. Osbén verovert de bal door een tackle van achteren. Berendei schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Berendei krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Chevalier raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mirancea komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Mosquera rent richting de bal. Mosquera geeft de bal voor. Zygmuntowicz probeert naar een medespeler te passen. Rosado is nu in balbezit. Rosado haalt uit met een fantastische trap. Iuresean probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Osbén passt de bal zonder na te denken. Agăfiţei is nu in balbezit. Radman begaat een overtreding. Radman krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Unión Fc. 53%, Querubinos 47%.
La Unión Fc. - Querubinos 1:0

46e minuut.
Chavarría komt het veld opgelopen.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Smolarek komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Klungelig pakt Andrus de bal. Chavarría bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Andrus zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Andrus moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Andrus schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Unión Fc. 41%, Querubinos 59%.
La Unión Fc. - Querubinos 1:0