Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Provincial Ranco Congratia
Entrenamiento Tactiek 202212
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
46.1 gemiddelde waardering 56.4
solide Schieten zeer goed
solide Passen uitstekend
redelijk Verdedigen solide


7e minuut.
Daar is Errázuriz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Errázuriz geeft een hoge lob. Mazino rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Woan neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Aarts springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Provincial Ranco - Congratia 1:0

17e minuut.
Mazino verovert de bal door een tackle van achteren. Dióssy bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazino verovert de bal door een tackle van achteren. Mazino schiet op doel. Aarts probeert de bal aan de voet te houden. Kujawski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Aleixo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleixo passt de bal in één keer door. Dymecki is nu in balbezit. Dymecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Provincial Ranco - Congratia 1:1

32e minuut.
Triviños met een harde bal richting middenveld. Mena kopt de bal weg. Madoń rent richting de bal. Aarts onderschept slim de pass. Aarts haalt uit met een fantastische trap. Kujawski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Maldonado kopt de bal weg. Ruffier geeft een lange en hoge pass. Dymecki kopt de bal weg. Gromada is nu in balbezit. Gromada schiet op doel. Triviños probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Provincial Ranco - Congratia 1:2

35e minuut.
Aarts passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Aburto de bal. Dymecki onderschept slim de pass. Dymecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Maldonado probeert naar een medespeler te passen. Ruffier is nu in balbezit. Ruffier passt de bal in één keer door. Dymecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Aburto geeft een hoge lob. Ruffier kopt de bal weg. Maldonado probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dymecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dymecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Provincial Ranco 53%, Congratia 47%.
Provincial Ranco - Congratia 1:2

48e minuut.
Ruffier speelt de bal door. Maldonado rent richting de bal. Maldonado passt de bal in één keer door. Gromada bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromada schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Madoń met een sublieme pass. Ruffier probeert naar een medespeler te passen. Gromada is nu in balbezit. Gromada draait met de bal, schiet en ... Triviños probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Provincial Ranco - Congratia 1:3

60e minuut.
Mazino passt de bal met de wreef. Delgado rent richting de bal. Delgado passt de bal zonder na te denken. Aarts rent richting de bal. Aarts haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Provincial Ranco - Congratia 2:3

60e minuut.
Gromada passt de bal zonder na te denken. Mięcławek is nu in balbezit. Mięcławek geeft de bal voor. Gromada is nu in balbezit. Gromada haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Provincial Ranco - Congratia 2:4

63e minuut.
Ruffier onderschept slim de pass. Ruffier geeft een lange en hoge pass. Gromada rent richting de bal. Gromada draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Pressato geeft de bal voor. Gromada kopt de bal weg. Daar is Ghimişli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dymecki is nu in balbezit. Dymecki haalt uit met een fantastische trap. Triviños verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gromada bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Provincial Ranco - Congratia 2:5

67e minuut.
Obojski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ruffier met de inworp. Maldonado rent richting de bal. Maldonado geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Ruffier geeft een hoge lob. Obojski heeft problemen om de bal te vangen. Dymecki rent richting de bal. Dymecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Provincial Ranco - Congratia 2:6

73e minuut.
Woan speelt de bal door. Mazino bereikt de bal nog maar net als eerste. Vutev is nu in balbezit. Aarts bereikt de bal nog maar net als eerste. Aarts haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Provincial Ranco - Congratia 3:6

78e minuut.
Mięcławek verovert de bal door een tackle van achteren. Mięcławek geeft de bal voor. Dymecki rent richting de bal. Dymecki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Madoń is nu in balbezit. Madoń passt de bal met de wreef. Daar is Errázuriz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dymecki is nu in balbezit. Dymecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Obojski geeft de bal voor. Mena rent richting de bal. Mena passt de bal in één keer door. Aarts is nu in balbezit. Aarts schiet op doel. Kujawski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Mazino bereikt de bal nog maar net als eerste. Aarts is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pressato. Pressato krijgt een gele kaart. Aarts is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Woan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Aarts rent richting de bal. Madoń onderschept slim de pass. Madoń geeft een lange en hoge pass. Gromada bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromada schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Provincial Ranco 66%, Congratia 34%.
Provincial Ranco - Congratia 3:6