Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KZD Toros Osorno FC
PrimeraAC3 Tactiek test
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
49.8 gemiddelde waardering 60.5
goed Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
solide Verdedigen uitstekend


10e minuut.
Leber probeert naar een medespeler te passen. Pleşan kopt de bal weg. Starowicz heeft problemen om de bal te vangen. Andrade rent richting de bal. Andrade haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Gentier bereikt de bal nog maar net als eerste. Gentier geeft een hoge lob. Andrade kopt de bal weg. Pleşan rent richting de bal. Pleşan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Dubinin verovert de bal door een tackle van achteren. Dubinin probeert naar een medespeler te passen. Sretenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Sretenović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KZD - Toros Osorno FC 1:0

18e minuut.
Spitz rent richting de bal. Kießling onderschept slim de pass. Kießling passt de bal met de wreef. Bengua rent richting de bal. Bengua geeft een hoge lob. Gallo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Andrade rent richting de bal. Andrade schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KZD - Toros Osorno FC 1:1

21e minuut.
Pleşan passt de bal in één keer door. Andrade is nu in balbezit. Andrade passt de bal zonder na te denken. Gentier is nu in balbezit. Gentier schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Būbelis passt de bal zonder na te denken. Gentier is nu in balbezit. Starowicz is nu in balbezit. Starowicz geeft de bal voor. Gentier geeft een lange en hoge pass. Gallo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Albinyà is nu in balbezit. Bengua onderschept slim de pass. Bengua probeert naar een medespeler te passen. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KZD - Toros Osorno FC 1:2

33e minuut.
Pleşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleşan passt de bal met de wreef. Bengua rent richting de bal. Bengua geeft een hoge lob. Andrade maakt een snoekduik en kopt de bal. Gallo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Băsescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade verovert de bal door een tackle van achteren. Starowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade verovert de bal door een tackle van achteren. Andrade draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Rojek probeert naar een medespeler te passen. Huinchamán is nu in balbezit. Huinchamán passt de bal met de wreef. Andrade rent richting de bal. Andrade schiet op doel. Gallo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KZD - Toros Osorno FC 1:3

42e minuut.
Andrade passt de bal met de wreef. Gentier is nu in balbezit. Gentier passt de bal zonder na te denken. Pleşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleşan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Dubinin kopt de bal weg. Sretenović is nu in balbezit. Sretenović speelt de bal door. Spitz is nu in balbezit. Spitz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KZD 58%, Toros Osorno FC 42%.
KZD - Toros Osorno FC 1:3

46e minuut.
Białgoń komt het veld opgelopen. Small komt het veld opgelopen. Crăcan komt het veld opgelopen. Madrid komt het veld opgelopen. Magdziej komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Klungelig pakt Small de bal. Bârzanu geeft een lange en hoge pass. Mori is nu in balbezit. Sretenović verovert de bal door een tackle van achteren. Sretenović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Białgoń speelt de bal door. Crăcan rent richting de bal. Crăcan passt de bal met de wreef. Small is nu in balbezit. Small haalt uit met een fantastische trap. Magdziej probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Rojek passt de bal in één keer door. Gentier is nu in balbezit. Gentier passt de bal met de wreef. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Olondris zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Albinyà is nu in balbezit. Crăcan begaat een overtreding. Crăcan krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Băsescu geeft een lange en hoge pass. Kießling kopt de bal weg. Albinyà probeert naar een medespeler te passen. Dubinin is nu in balbezit. Dubinin geeft de bal voor. Leber probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Crăcan probeert naar een medespeler te passen. Białgoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Białgoń passt de bal zonder na te denken. Small is nu in balbezit. Small geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Crăcan met een sublieme pass. Andrade is nu in balbezit. Andrade met een sublieme pass. Small is nu in balbezit. Small schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KZD - Toros Osorno FC 1:4

80e minuut.
Kießling passt de bal zonder na te denken. Białgoń rent richting de bal. Albinyà onderschept slim de pass. Albinyà geeft een lange en hoge pass. Sretenović krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Białgoń heeft problemen om de bal te vangen. Białgoń met een sublieme pass. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KZD - Toros Osorno FC 1:5

86e minuut.
Białgoń rent richting de bal. Białgoń met een sublieme pass. Small is nu in balbezit. Small schiet op doel. Magdziej maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KZD - Toros Osorno FC 1:6

88e minuut.
Spitz passt de bal zonder na te denken. Sretenović is nu in balbezit. Madrid legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sretenović raakt geblesseerd tijdens het duel. Dubinin zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KZD 51%, Toros Osorno FC 49%.
KZD - Toros Osorno FC 1:6