Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grimm CD Lican Ray
Attack Tactiek repe 2.0
54% Balbezit 46%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
41.5 gemiddelde waardering 53.1
good Schieten formidable
average Passen very good
solid Verdedigen adequate


1e minuut.
Inworp. Milián met de inworp. Paasilinna speelt de bal door. Cutiño bereikt de bal nog maar net als eerste. Cutiño schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Paasilinna passt de bal in één keer door. Daar is Gherea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto draait met de bal, schiet en ... Forbes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grimm CD - Lican Ray 0:1

11e minuut.
Gherea is nu in balbezit. Prieto rent richting de bal. Cutiño rent richting de bal. Cutiño draait met de bal, schiet en ... Forbes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grimm CD - Lican Ray 0:2

15e minuut.
Giordano verovert de bal door een tackle van achteren. Paasilinna probeert naar een medespeler te passen. Prieto speelt de bal door. Cutiño bereikt de bal nog maar net als eerste. Cutiño haalt uit met een fantastische trap. Forbes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Gherea geeft de bal voor. Inworp. Buftea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paasilinna geeft de bal voor. Cutiño springt en kopt de bal. Forbes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Baquero heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grimm CD - Lican Ray 0:3

17e minuut.
Shapira is nu in balbezit. Shapira met een sublieme pass. Cutiño is nu in balbezit. Cutiño haalt uit met een fantastische trap. Forbes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grimm CD - Lican Ray 0:4

19e minuut.
Buftea geeft een hoge lob. Gherea controleert de bal met de borst. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto haalt uit met een fantastische trap. Forbes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grimm CD - Lican Ray 0:5

23e minuut.
Buftea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Giordano rent richting de bal. Giordano passt de bal in één keer door. Cutiño rent richting de bal. Cutiño haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grimm CD - Lican Ray 0:6

25e minuut.
Baquero geeft de bal voor. Buftea bereikt de bal nog maar net als eerste. Buftea speelt de bal door. Cutiño is nu in balbezit. Cutiño draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grimm CD - Lican Ray 0:7

31e minuut.
Cametá kopt de bal weg. Buftea rent richting de bal. Buftea probeert naar een medespeler te passen. Prieto is nu in balbezit. Prieto haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Buftea neemt de hoekschop. Cutiño krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grimm CD - Lican Ray 0:8

35e minuut.
Milián met een snelle inworp. Giordano met een sublieme pass. Cutiño rent richting de bal. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto draait met de bal, schiet en ... Paal!

43e minuut.
Shapira is nu in balbezit. Bakk geeft een lange en hoge pass. Prieto kopt de bal weg. Klungelig pakt Cutiño de bal. Cutiño schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Buftea geeft een hoge lob. Cutiño kopt de bal weg. Cutiño rent richting de bal. Paasilinna is nu in balbezit. Paasilinna haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grimm CD 62%, Lican Ray 38%.
Grimm CD - Lican Ray 0:8

51e minuut.
Marysek rent richting de bal. Buftea onderschept slim de pass. Flohbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Buftea verovert de bal door een tackle van achteren. Buftea geeft een lange en hoge pass. Forbes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Bakk kopt de bal weg. Paasilinna is nu in balbezit. Paasilinna passt de bal in één keer door. Cutiño bereikt de bal nog maar net als eerste. Cutiño schiet op doel. Forbes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Milián met de inworp. Paasilinna is nu in balbezit. Paasilinna passt de bal met de wreef. Cutiño is nu in balbezit. Cutiño draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Gherea kopt de bal weg. Daar is Paasilinna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paasilinna passt de bal in één keer door. Cutiño bereikt de bal nog maar net als eerste. Cutiño haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Milián met een snelle inworp. Paasilinna speelt de bal door. Cutiño is nu in balbezit. Cutiño haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Grimm CD - Lican Ray 0:9

76e minuut.
Klungelig pakt Milián de bal. Milián geeft een hoge lob. Baquero probeert de bal aan de voet te houden. Prieto rent richting de bal. Prieto haalt uit met een fantastische trap. Forbes bokst de bal weg. Cutiño bereikt de bal nog maar net als eerste. Cutiño schiet op doel. Forbes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grimm CD - Lican Ray 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grimm CD 67%, Lican Ray 33%.
Grimm CD - Lican Ray 0:10