Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bento Ribeiro PerrasKawaii
IVIVII Tactiek Attack
60% Balbezit 40%
28% Spel op eigen helft 72%
24 Doelpogingen 1
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.9 gemiddelde waardering 39.4
formidabel Schieten redelijk
solide Passen matig
redelijk Verdedigen goed


6e minuut.
Pereda geeft de bal voor. Klungelig pakt Prowanda de bal. Przymorski is nu in balbezit. Przymorski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bento Ribeiro - PerrasKawaii 1:0

17e minuut.
Merino geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pereda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Degas bereikt de bal nog maar net als eerste. Degas geeft de bal voor. Aizen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lish probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bento Ribeiro - PerrasKawaii 2:0

19e minuut.
Przymorski met een sublieme pass. MacInally rent richting de bal. MacInally met een sublieme pass. Degas rent richting de bal. Degas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Degas kan de bal niet met de borst controleren. Merino is nu in balbezit. Urro speelt de bal door. Przymorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przymorski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Doeltrap. Aizen trapt de bal weg. Ferner kopt de bal weg. Degas is nu in balbezit. Degas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Aizen speelt de bal door. Rebolledo is nu in balbezit. Ferner tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ferner krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Prowanda kopt de bal weg. Klungelig pakt Degas de bal. Merino is nu in balbezit. Degas onderschept slim de pass. Degas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Ferner bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferner passt de bal met de wreef. Degas rent richting de bal. Degas haalt uit met een fantastische trap. Aizen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bento Ribeiro - PerrasKawaii 3:0

37e minuut.
Degas geeft een hoge lob. Daar is Albano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pereda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereda geeft een hoge lob. Przymorski maakt een snoekduik en kopt de bal. Aizen bokst de bal weg.

43e minuut.
Degas krijgt zijn hoofd ertegen. Przymorski geeft een lange en hoge pass. Prowanda controleert de bal met de borst. Degas is nu in balbezit. Degas haalt uit met een fantastische trap. Aizen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Prowanda rent richting de bal. Prowanda geeft de bal voor. Inworp. MacInally met de inworp. Urro geeft de bal voor. Aizen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bento Ribeiro 34%, PerrasKawaii 66%.
Bento Ribeiro - PerrasKawaii 3:0

47e minuut.
Pereda rent richting de bal. Pereda speelt de bal door. Degas rent richting de bal. Degas draait met de bal, schiet en ... Aizen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bento Ribeiro - PerrasKawaii 4:0

48e minuut.
Przymorski heeft problemen om de bal te vangen. Przymorski passt de bal in één keer door. Degas heeft problemen om de bal te vangen. Degas draait met de bal, schiet en ... Prowanda probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Aizen met een harde bal richting middenveld. Pęchecki probeert de bal met de borst te controleren. Przymorski is nu in balbezit. Przymorski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Urro speelt de bal door. Pereda rent richting de bal. Pereda geeft een hoge lob. Przymorski krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Roofe met de inworp. MacInally rent richting de bal. MacInally geeft een hoge lob. Przymorski is nu in balbezit. Przymorski schiet op doel. Aizen bokst de bal weg.

80e minuut.
Coxa heeft problemen om de bal te vangen. Pereda is nu in balbezit. Pereda speelt de bal door. Degas is nu in balbezit. Degas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Rebolledo is nu in balbezit. Roofe begaat een overtreding. Rebolledo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pęchecki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mormocea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mormocea geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Aizen met een sublieme pass. Urro kopt de bal weg. Prowanda controleert de bal met de borst. Przymorski is nu in balbezit. Przymorski draait met de bal, schiet en ... Aizen bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bento Ribeiro 21%, PerrasKawaii 79%.
Bento Ribeiro - PerrasKawaii 4:0