Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Stronghold La Unión Fc.
CN R-New Tactiek new
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.8 gemiddelde waardering 59
solide Schieten uitstekend
redelijk Passen solide
formidabel Verdedigen uitstekend


8e minuut.
Osbén bereikt de bal nog maar net als eerste. Osbén speelt de bal door. Chavarría bereikt de bal nog maar net als eerste. Chavarría schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Stronghold - La Unión Fc. 0:1

25e minuut.
Türk geeft de bal voor. Inworp. Scazzoli met een snelle inworp. Żak geeft de bal voor. Kucz springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Valdemarín bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdemarín passt de bal met de wreef. Barczewski is nu in balbezit. Barczewski geeft een hoge lob. Agăfiţei springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Morisco rent richting de bal. Morisco probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chavarría is nu in balbezit. Chavarría haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Stronghold 62%, La Unión Fc. 38%.
The Stronghold - La Unión Fc. 0:1

48e minuut.
Morisco passt de bal zonder na te denken. Valdemarín rent richting de bal. Valdemarín speelt de bal door. Agăfiţei rent richting de bal. Agăfiţei draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Bon verovert de bal door een tackle van achteren. Bon probeert naar een medespeler te passen. Morisco bereikt de bal nog maar net als eerste. Morisco geeft de bal voor. Agăfiţei maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Türk geeft een hoge lob. Chavarría kopt de bal weg. Agăfiţei bereikt de bal nog maar net als eerste. Agăfiţei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Stronghold - La Unión Fc. 0:2

62e minuut.
Agăfiţei passt de bal met de wreef. Chavarría bereikt de bal nog maar net als eerste. Agăfiţei rent richting de bal. Agăfiţei draait met de bal, schiet en ... Barón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Stronghold - La Unión Fc. 0:3

63e minuut.
Smolarek komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Mielcarski neemt vlug de vrije trap. Scazzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdemarín geeft een lange en hoge pass. Agăfiţei bereikt de bal nog maar net als eerste. Agăfiţei schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Stronghold 59%, La Unión Fc. 41%.
The Stronghold - La Unión Fc. 0:3