Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Congratia KZD
202212 Tactiek PrimeraAC3Z
60% Balbezit 40%
24% Spel op eigen helft 76%
40 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
51.4 gemiddelde waardering 33.6
excellent Schieten average
excellent Passen adequate
good Verdedigen average


2e minuut.
Ruffier met een snelle inworp. Maldonado rent richting de bal. Maldonado geeft de bal voor. Dymecki is nu in balbezit. Dymecki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Congratia - KZD 1:0

4e minuut.
Klungelig pakt Ruffier de bal. Ruffier geeft een hoge lob. Dymecki heeft problemen om de bal te vangen. Gromada is nu in balbezit. Gromada schiet op doel. Magdziej bokst de bal weg.

7e minuut.
Gromada krijgt zijn hoofd ertegen. Magdziej met een sublieme pass. Madoń kopt de bal weg. Dymecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymecki schiet op doel. Magdziej bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Madoń probeert naar een medespeler te passen. Ruffier is nu in balbezit. Ruffier speelt de bal door. Gromada is nu in balbezit. Gromada haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Klungelig pakt Pardo de bal. Gromada rent richting de bal. Gromada passt de bal met de wreef. Dymecki is nu in balbezit. Dymecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Congratia - KZD 2:0

17e minuut.
Ruffier met de inworp. Maldonado is nu in balbezit. Maldonado geeft een lange en hoge pass. Dymecki krijgt zijn hoofd ertegen. Magdziej probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Congratia - KZD 3:0

18e minuut.
Ruffier probeert naar een medespeler te passen. Gromada is nu in balbezit. Gromada passt de bal in één keer door. Dymecki rent richting de bal. Dymecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Dymecki is nu in balbezit. Dymecki passt de bal zonder na te denken. Gromada heeft problemen om de bal te vangen. Gromada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Congratia - KZD 4:0

28e minuut.
Vutev kopt de bal weg. Pardo heeft problemen om de bal te vangen. Aleixo speelt de bal door. Gromada bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromada haalt uit met een fantastische trap. Magdziej verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Vutev speelt de bal door. Maldonado speelt de bal door. Gromada is nu in balbezit. Gromada geeft een lange en hoge pass. Dymecki krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Daar is Zdun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aleixo is nu in balbezit. Aleixo passt de bal zonder na te denken. Dymecki is nu in balbezit. Dymecki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Aleixo probeert naar een medespeler te passen. Dymecki rent richting de bal. Pardo is nu in balbezit. Dymecki onderschept slim de pass. Dymecki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Maldonado kopt de bal weg. Klungelig pakt Gromada de bal. Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymecki is nu in balbezit. Dymecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Mięcławek geeft de bal voor. Gromada bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo probeert naar een medespeler te passen. Gromada rent richting de bal. Gromada schiet op doel. Magdziej bokst de bal weg.

43e minuut.
Madoń geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dymecki de bal. Pardo rent richting de bal. Gromada onderschept slim de pass. Gromada schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Congratia 29%, KZD 71%.
Congratia - KZD 4:0

47e minuut.
Daar is Albulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aleixo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleixo speelt de bal door. Gromada is nu in balbezit. Gromada haalt uit met een fantastische trap. Magdziej bokst de bal weg. Magdziej probeert naar een medespeler te passen. Madoń kopt de bal weg. Zdun heeft problemen om de bal te vangen. Dymecki is nu in balbezit. Dymecki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Huinchamán rent richting de bal. Aleixo verovert de bal door een tackle van achteren. Aleixo probeert naar een medespeler te passen. Dymecki rent richting de bal. Dymecki haalt uit met een fantastische trap. Magdziej probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gromada bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Congratia - KZD 5:0

56e minuut.
Aleixo passt de bal met de wreef. Maldonado is nu in balbezit. Maldonado probeert naar een medespeler te passen. Dymecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymecki schiet op doel. De bal raakt de paal. Návay heeft problemen om de bal te vangen. Gromada is nu in balbezit. Gromada haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Congratia - KZD 6:0

57e minuut.
Yedigenç probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Valbuena de bal. Gromada begaat een overtreding. Gromada krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Daar is Ruffier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruffier geeft de bal voor. Gromada rent richting de bal. Gromada draait met de bal, schiet en ... Magdziej probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Congratia - KZD 7:0

59e minuut.
Dymecki passt de bal zonder na te denken. Ruffier is nu in balbezit. Ruffier passt de bal in één keer door. Gromada bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromada schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Huinchamán heeft problemen om de bal te vangen. Aleixo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleixo passt de bal in één keer door. Dymecki is nu in balbezit. Dymecki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Aleixo passt de bal met de wreef. Dióssy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dióssy geeft de bal voor. Dymecki rent richting de bal. Dymecki schiet op doel. Magdziej kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gromada is nu in balbezit. Gromada schiet op doel. Magdziej verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Zdun geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aleixo met de inworp. Dymecki rent richting de bal. Dymecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Ruffier met een sublieme pass. Gromada is nu in balbezit. Daar is Gromada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gromada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Congratia - KZD 8:0

76e minuut.
Ruffier geeft een hoge lob. Gromada is nu in balbezit. Gromada passt de bal in één keer door. Dymecki is nu in balbezit. Dymecki draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Ruffier geeft een lange en hoge pass. Aleixo rent richting de bal. Aleixo passt de bal in één keer door. Dymecki is nu in balbezit. Dymecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Maldonado kan de bal niet met de borst controleren. Maldonado geeft een lange en hoge pass. Dymecki kopt de bal weg. Klungelig pakt Gromada de bal. Gromada draait met de bal, schiet en ... Magdziej bokst de bal weg.

89e minuut.
Ruffier passt de bal zonder na te denken. Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado met een sublieme pass. Dymecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymecki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Congratia 19%, KZD 81%.
Congratia - KZD 8:0