Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lican Ray Bento Ribeiro
repe 2.0 Tactiek IVIVII
39% Balbezit 61%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
45.7 gemiddelde waardering 53
solide Schieten formidabel
goed Passen solide
goed Verdedigen goed


3e minuut.
Coxa kopt de bal weg. Pereda rent richting de bal. Pereda passt de bal zonder na te denken. Ferner rent richting de bal. Ferner geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Ferner passt de bal met de wreef. Urro speelt de bal door. Przymorski rent richting de bal. Przymorski draait met de bal, schiet en ... Jagar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lican Ray - Bento Ribeiro 0:1

29e minuut.
Pereda geeft een lange en hoge pass. Degas kopt de bal weg. Klungelig pakt Ullaga de bal. Przymorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przymorski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Milián is nu in balbezit. Milián passt de bal in één keer door. Roofe met een sublieme pass. Przymorski is nu in balbezit. Przymorski haalt uit met een fantastische trap. Jagar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lican Ray 70%, Bento Ribeiro 30%.
Lican Ray - Bento Ribeiro 0:1

49e minuut.
Degas is nu in balbezit. Degas passt de bal in één keer door. Przymorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przymorski draait met de bal, schiet en ... Jagar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lican Ray - Bento Ribeiro 0:2

50e minuut.
Klungelig pakt Coxa de bal. Coxa probeert naar een medespeler te passen. Urro speelt de bal door. Przymorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przymorski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Ferner verovert de bal door een tackle van achteren. Ferner geeft een lange en hoge pass. Przymorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przymorski heeft problemen om de bal te vangen. Przymorski draait met de bal, schiet en ... Jagar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Ferner passt de bal in één keer door. Pereda rent richting de bal. Pereda passt de bal in één keer door. Przymorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przymorski draait met de bal, schiet en ... Jagar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Degas passt de bal zonder na te denken. Pereda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereda speelt de bal door. Degas bereikt de bal nog maar net als eerste. Degas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Ullaga met de inworp. Milián rent richting de bal. Roofe begaat een overtreding. Milián wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lican Ray 55%, Bento Ribeiro 45%.
Lican Ray - Bento Ribeiro 0:2