Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Congratia The Stronghold
202212 Tactiek 433
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
55.7 gemiddelde waardering 56.6
very good Schieten excellent
excellent Passen adequate
solid Verdedigen formidable


1e minuut.
Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Scazzoli onderschept slim de pass. Madoń verovert de bal door een tackle van achteren. Kucz verovert de bal door een tackle van achteren. Kucz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Żak rent richting de bal. Vutev rent richting de bal. Żak maakt een afschuwelijke overtreding. Żak krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Sandang speelt de bal door. Piwoński rent richting de bal. Piwoński passt de bal met de wreef. Żak rent richting de bal. Żak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Scazzoli rent richting de bal. Scazzoli geeft een lange en hoge pass. Kucz rent richting de bal. Kucz draait met de bal, schiet en ... Kujawski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Congratia - The Stronghold 0:1

16e minuut.
Panczak onderschept slim de pass. Panczak geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Piwoński de bal onder controle te krijgen. Kucz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Mięcławek verovert de bal door een tackle van achteren. Mięcławek geeft de bal voor. Daar is Bon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gromada onderschept slim de pass. Gromada haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Panczak passt de bal zonder na te denken. Żak rent richting de bal. Żak speelt de bal door. Kucz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Piwoński passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Vutev de bal onder controle te krijgen. Kucz bereikt de bal nog maar net als eerste. Żak is nu in balbezit. Żak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Congratia 57%, The Stronghold 43%.
Congratia - The Stronghold 0:1

48e minuut.
Palyanitsa geeft de bal voor. Bon rent richting de bal. Gromada verovert de bal door een tackle van achteren. Gromada draait met de bal, schiet en ... Barón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Congratia - The Stronghold 1:1

64e minuut.
Palyanitsa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maldonado geeft de bal voor. Daar is Hawk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gromada bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Congratia - The Stronghold 2:1

68e minuut.
Gromada passt de bal met de wreef. Ruffier bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hawk. Ruffier is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gromada wilt de vrije trap nemen. Paal!

76e minuut.
Fasola met een sublieme pass. Panczak probeert naar een medespeler te passen. Żak rent richting de bal. Żak schiet op doel. Kujawski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Palyanitsa met een snelle inworp. Maldonado rent richting de bal. Maldonado geeft een hoge lob. Gromada krijgt zijn hoofd ertegen. Barón probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Congratia - The Stronghold 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Congratia 42%, The Stronghold 58%.
Congratia - The Stronghold 3:1