Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Toros Osorno FC Querubinos
test Tactiek 532 iz
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
64 gemiddelde waardering 58
excellent Schieten excellent
very good Passen solid
outstanding Verdedigen excellent


2e minuut.
Andrus rent richting de bal. Andrus passt de bal zonder na te denken. Zygmuntowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmuntowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Toros Osorno FC - Querubinos 0:1

6e minuut.
Inworp. Mion met de inworp. Bengua rent richting de bal. Radman verovert de bal door een tackle van achteren. Radman geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Leber maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Daar is Zygmuntowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zygmuntowicz schiet op doel. Paal!

8e minuut.
Bengua zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Radman is nu in balbezit. Met opzet legt Berger zijn tegenspeler op de grond. Berger krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Mikita passt de bal zonder na te denken. Białgoń rent richting de bal. Białgoń geeft een hoge lob. Berger is nu in balbezit. Berger draait met de bal, schiet en ... Moisescu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Toros Osorno FC - Querubinos 1:1

25e minuut.
Gallardo speelt de bal door. Suttie probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vîlcu speelt de bal door. Mion met een sublieme pass. Zygmuntowicz is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Toros Osorno FC - Querubinos 1:2

29e minuut.
Bajek onderschept slim de pass. Inworp. Crăcan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Andrade is nu in balbezit. Andrade haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toros Osorno FC 41%, Querubinos 59%.
Toros Osorno FC - Querubinos 1:2

46e minuut.
Gentier komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Bajek met een sublieme pass. Andrade rent richting de bal. Bajek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bajek krijgt een gele kaart. Andrade raakt geblesseerd tijdens het duel. Berger neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Berger kopt de bal weg. Mosquera heeft problemen om de bal te vangen. Bengua is nu in balbezit. Bengua geeft de bal voor. Andrade krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

59e minuut.
Daar is Mikita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikita probeert naar een medespeler te passen. Berendei rent richting de bal. Berger verovert de bal door een tackle van achteren. Berger draait met de bal, schiet en ... Moisescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Andrus kopt de bal weg. Zygmuntowicz rent richting de bal. Mikita begaat een overtreding. Zygmuntowicz roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Zygmuntowicz kan niet meer verder spelen. Chuí komt het veld opgelopen. Radman zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Suttie springt en kopt de bal. Leber verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Radman met een sublieme pass. Chuí bereikt de bal nog maar net als eerste. Suttie bereikt de bal nog maar net als eerste. Suttie haalt uit met een fantastische trap. Leber probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Toros Osorno FC - Querubinos 1:3

71e minuut.
Berger met een sublieme pass. Frątczak rent richting de bal. Chuí rent richting de bal. Chuí geeft een hoge lob. Suttie krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Leber probeert naar een medespeler te passen. Białgoń kan de bal niet met de borst controleren. Białgoń geeft een hoge lob. Berger is nu in balbezit. Berger schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Gallardo kopt de bal weg. Mikita speelt de bal door. Bengua rent richting de bal. Bengua geeft een hoge lob. Andrade maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Toros Osorno FC - Querubinos 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toros Osorno FC 43%, Querubinos 57%.
Toros Osorno FC - Querubinos 2:3