Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Unión Fc. PerrasKawaii
new Tactiek Attack
54% Balbezit 46%
26% Spel op eigen helft 74%
32 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
56.9 gemiddelde waardering 38.8
outstanding Schieten adequate
solid Passen average
good Verdedigen solid


1e minuut.
Smolarek passt de bal met de wreef. Agăfiţei rent richting de bal. Agăfiţei passt de bal met de wreef. Chavarría rent richting de bal. Chavarría haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Na een snelle pass probeert Mormocea de bal onder controle te krijgen. Viil is nu in balbezit. Dulia onderschept slim de pass. Dulia passt de bal met de wreef. Agăfiţei is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Lish is nu in balbezit. Lish geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Osbén met de inworp. Chavarría geeft een hoge lob. Aizen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Agăfiţei rent richting de bal. Agăfiţei haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
La Unión Fc. - PerrasKawaii 1:0

8e minuut.
Osbén bereikt de bal nog maar net als eerste. Osbén passt de bal zonder na te denken. Agăfiţei bereikt de bal nog maar net als eerste. Agăfiţei haalt uit met een fantastische trap. Aizen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Unión Fc. - PerrasKawaii 2:0

11e minuut.
Kreis rent richting de bal. Morisco verovert de bal door een tackle van achteren. Morisco probeert naar een medespeler te passen. Agăfiţei is nu in balbezit. Agăfiţei draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Na een snelle pass probeert Prowanda de bal onder controle te krijgen. Osbén rent richting de bal. Osbén geeft een hoge lob. Agăfiţei bereikt de bal nog maar net als eerste. Agăfiţei schiet op doel. Aizen bokst de bal weg.

17e minuut.
Agăfiţei kopt de bal weg. Prowanda is nu in balbezit. Flankenschmidt verovert de bal door een tackle van achteren. Flankenschmidt draait met de bal, schiet en ... Aizen probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Flankenschmidt geeft de bal voor. Aizen met een sublieme pass. Flankenschmidt kopt de bal weg. Agăfiţei rent richting de bal. Agăfiţei schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Albano geeft een hoge lob. Chavarría bereikt de bal nog maar net als eerste. Chavarría passt de bal met de wreef. Agăfiţei rent richting de bal. Agăfiţei draait met de bal, schiet en ... Aizen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Chavarría rent richting de bal. Chavarría speelt de bal door. Agăfiţei is nu in balbezit. Agăfiţei schiet op doel. Aizen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Unión Fc. - PerrasKawaii 3:0

26e minuut.
Flankenschmidt geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Merino de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mirancea neemt de hoekschop. Agăfiţei maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Mirancea onderschept slim de pass. Mirancea passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Agăfiţei de bal. Agăfiţei schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Daar is Chavarría, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lish onderschept slim de pass. Klungelig pakt Osbén de bal. Osbén geeft de bal voor. Agăfiţei krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Albano bereikt de bal nog maar net als eerste. Flankenschmidt verovert de bal door een tackle van achteren. Mirancea probeert naar een medespeler te passen. Agăfiţei is nu in balbezit. Agăfiţei draait met de bal, schiet en ... Aizen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Klungelig pakt Merino de bal. Agăfiţei bereikt de bal nog maar net als eerste. Merino begaat een overtreding. Merino krijgt een gele kaart. Agăfiţei is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chavarría komt bij de bal en schiet. Aizen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Klungelig pakt Chavarría de bal. Chavarría passt de bal zonder na te denken. Osbén is nu in balbezit. Osbén geeft een hoge lob. Agăfiţei maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Unión Fc. - PerrasKawaii 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Unión Fc. 25%, PerrasKawaii 75%.
La Unión Fc. - PerrasKawaii 4:0

48e minuut.
Türk bereikt de bal nog maar net als eerste. Türk geeft een hoge lob. Agăfiţei bereikt de bal nog maar net als eerste. Agăfiţei draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Prowanda de bal onder controle te krijgen. Aizen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Mirancea speelt de bal door. Agăfiţei rent richting de bal. Flankenschmidt is nu in balbezit. Agăfiţei is nu in balbezit. Agăfiţei haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Mirancea speelt de bal door. Flankenschmidt met een sublieme pass. Prowanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Agăfiţei verovert de bal door een tackle van achteren. Agăfiţei schiet op doel. Aizen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Osbén geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Prowanda de bal. Agăfiţei is nu in balbezit. Agăfiţei draait met de bal, schiet en ... Aizen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Unión Fc. - PerrasKawaii 5:0

70e minuut.
Chavarría kopt de bal weg. Daar is Prowanda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agăfiţei bereikt de bal nog maar net als eerste. Agăfiţei draait met de bal, schiet en ... Aizen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Unión Fc. - PerrasKawaii 6:0

72e minuut.
Osbén kopt de bal weg. Agăfiţei rent richting de bal. Prowanda rent richting de bal. Agăfiţei onderschept slim de pass. Agăfiţei schiet op doel. Aizen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chavarría rent richting de bal. Chavarría draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Unión Fc. - PerrasKawaii 7:0

76e minuut.
Osbén speelt de bal door. Chavarría met een sublieme pass. Flankenschmidt is nu in balbezit. Agăfiţei rent richting de bal. Agăfiţei haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Smolarek onderschept slim de pass. Smolarek probeert naar een medespeler te passen. Mirancea is nu in balbezit. Mirancea geeft een hoge lob. Flankenschmidt probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Agăfiţei bereikt de bal nog maar net als eerste. Agăfiţei schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Kreis is nu in balbezit. Osbén verovert de bal door een tackle van achteren. Osbén met een sublieme pass. Agăfiţei bereikt de bal nog maar net als eerste. Agăfiţei draait met de bal, schiet en ... Aizen bokst de bal weg. Lish heeft problemen om de bal te vangen. Chavarría is nu in balbezit. Chavarría draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Unión Fc. 27%, PerrasKawaii 73%.
La Unión Fc. - PerrasKawaii 7:0