Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grimm CD Provincial Ranco
Attack Tactiek Entrenamiento
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
40 gemiddelde waardering 42.2
good Schieten very good
average Passen good
good Verdedigen adequate


6e minuut.
Arabide is nu in balbezit. Arabide schiet op doel. Daar is Aarts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aarts draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grimm CD - Provincial Ranco 0:1

6e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Triviños niet meer kan verder spelen. Lozano komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Aarts rent richting de bal. Flohbach is nu in balbezit. Woan bereikt de bal nog maar net als eerste. Woan geeft de bal voor. Mazino maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Baquero is nu in balbezit. Aarts onderschept slim de pass. Aarts passt de bal zonder na te denken. Arabide is nu in balbezit. Arabide schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Grimm CD - Provincial Ranco 0:2

14e minuut.
Aburto geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gherea de bal. Aarts rent richting de bal. Aarts draait met de bal, schiet en ... Forbes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grimm CD - Provincial Ranco 0:3

17e minuut.
Woan bereikt de bal nog maar net als eerste. Woan geeft een lange en hoge pass. Aarts rent richting de bal. Aarts haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grimm CD - Provincial Ranco 0:4

26e minuut.
Na een snelle pass probeert Bustos de bal onder controle te krijgen. Aburto bereikt de bal nog maar net als eerste. Aburto passt de bal in één keer door. Woan speelt de bal door. Aarts rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Mena is nu in balbezit. Mena passt de bal in één keer door. Aarts is nu in balbezit. Mazino is nu in balbezit. Mazino schiet op doel. Forbes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grimm CD - Provincial Ranco 0:5

30e minuut.
Conde is nu in balbezit. Mazino verovert de bal door een tackle van achteren. Mazino geeft de bal voor. Aarts is nu in balbezit. Gherea is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Forbes met een harde bal richting middenveld. Mena met een sublieme pass. Mazino is nu in balbezit. Mazino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grimm CD - Provincial Ranco 0:6

35e minuut.
Mena passt de bal met de wreef. Daar is Woan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Woan passt de bal met de wreef. Aarts rent richting de bal. Aarts schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Mena rent richting de bal. Mena geeft een lange en hoge pass. Arabide is nu in balbezit. Aarts is nu in balbezit. Aarts haalt uit met een fantastische trap. Forbes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grimm CD - Provincial Ranco 0:7

39e minuut.
Ghimişli probeert naar een medespeler te passen. Aburto probeert naar een medespeler te passen. Mazino rent richting de bal. Aarts bereikt de bal nog maar net als eerste. Aarts haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grimm CD - Provincial Ranco 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grimm CD 70%, Provincial Ranco 30%.
Grimm CD - Provincial Ranco 0:8

57e minuut.
Flohbach is nu in balbezit. Flohbach geeft een hoge lob. Bustos rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Marysek zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Mazino bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazino passt de bal zonder na te denken. Gherea rent richting de bal. Aarts verovert de bal door een tackle van achteren. Aarts schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Woan heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Flohbach. Woan raakt geblesseerd tijdens het duel. Woan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Aarts krijgt zijn hoofd ertegen. Forbes bokst de bal weg.

69e minuut.
Arabide heeft problemen om de bal te vangen. Mena geeft een hoge lob. Mazino rent richting de bal. Aarts is nu in balbezit. Aarts schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Marysek bereikt de bal nog maar net als eerste. Marysek heeft problemen om de bal te vangen. Marysek met een sublieme pass. Klungelig pakt Balloni de bal. Balloni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Mazino bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazino speelt de bal door. Daar is Arabide, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aarts is nu in balbezit. Aarts haalt uit met een fantastische trap. Forbes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grimm CD 52%, Provincial Ranco 48%.
Grimm CD - Provincial Ranco 0:8