Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bento Ribeiro KZD
IVIVII Tactiek PrimeraAC3Z
56% Balbezit 44%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
53.4 gemiddelde waardering 51.1
uitstekend Schieten solide
solide Passen goed
goed Verdedigen solide


15e minuut.
Ferner met een sublieme pass. Przymorski rent richting de bal. Bârzanu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Przymorski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ferner neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Magdziej probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Urro bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubinin verovert de bal door een tackle van achteren. Sretenović speelt de bal door. Spitz is nu in balbezit. Spitz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Ollés geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pereda met een snelle inworp. Coxa geeft een lange en hoge pass. Przymorski krijgt zijn hoofd ertegen. Magdziej kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tolić geeft een hoge lob. Sretenović bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Bento Ribeiro - KZD 0:1

24e minuut.
Schäfer rent richting de bal. Schäfer geeft een lange en hoge pass. Albinyà kopt de bal weg. Sretenović rent richting de bal. Sretenović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Magdziej neemt vlug de vrije trap. Dubinin kopt de bal weg. Schäfer rent richting de bal. Sretenović onderschept slim de pass. Sretenović schiet op doel. Bendig kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Băsescu heeft problemen om de bal te vangen. Dubinin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubinin passt de bal met de wreef. Spitz rent richting de bal. Spitz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Dubinin is nu in balbezit. Dubinin met een sublieme pass. Sretenović is nu in balbezit. Sretenović geeft de bal voor. Lawryszyn verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Dubinin passt de bal in één keer door. Spitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Coxa ... Strafschop! Directe rode kaart, Coxa moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Coxa schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Spitz raakt geblesseerd tijdens het duel. Dubinin legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bento Ribeiro 63%, KZD 37%.
Bento Ribeiro - KZD 0:1

46e minuut.
Gallo komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Ollés rent richting de bal. Ferner onderschept slim de pass. Ferner probeert naar een medespeler te passen. Degas rent richting de bal. Degas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Dubinin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Spasov komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Urro passt de bal in één keer door. Roofe is nu in balbezit. Roofe probeert naar een medespeler te passen. MacInally is nu in balbezit. MacInally geeft de bal voor. Gallo bokst de bal weg.

57e minuut.
MacInally passt de bal in één keer door. Przymorski rent richting de bal. Przymorski passt de bal zonder na te denken. Ferner bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bento Ribeiro - KZD 1:1

59e minuut.
Bârzanu onderschept slim de pass. Bârzanu geeft een lange en hoge pass. Spitz kopt de bal weg. Spasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Spasov schiet op doel. Bendig bokst de bal weg.

61e minuut.
Ferner passt de bal in één keer door. Ollés speelt de bal door. Băsescu met een sublieme pass. Spitz rent richting de bal. Spitz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Ferner speelt de bal door. MacInally is nu in balbezit. MacInally passt de bal met de wreef. Ferner is nu in balbezit. Ferner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Roofe rent richting de bal. Roofe passt de bal zonder na te denken. Degas rent richting de bal. Przymorski is nu in balbezit. Przymorski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bento Ribeiro - KZD 2:1

73e minuut.
Spitz schiet op doel. Doeltrap. Bendig met een harde bal richting middenveld. Albinyà bereikt de bal nog maar net als eerste. Albinyà speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sretenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Sretenović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bento Ribeiro - KZD 2:2

83e minuut.
Urro probeert naar een medespeler te passen. Selymes bereikt de bal nog maar net als eerste. Selymes met een sublieme pass. Spasov rent richting de bal. Spasov speelt de bal door. Bendig probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Spasov kopt de bal weg. Spitz is nu in balbezit. Spitz probeert naar een medespeler te passen. Sretenović rent richting de bal. Sretenović draait met de bal, schiet en ... Bendig verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bento Ribeiro 43%, KZD 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bento Ribeiro - KZD 2:2