Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grimm CD Toros Osorno FC
Attack Tactiek test
42% Balbezit 58%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 40
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 60.5
good Schieten outstanding
average Passen excellent
good Verdedigen very good


1e minuut.
Crăcan speelt de bal door. Gentier is nu in balbezit. Gentier passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Berger de bal. Berger haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Daar is Fric, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fric met een sublieme pass. Białgoń rent richting de bal. Białgoń geeft de bal voor. Andrade krijgt zijn hoofd ertegen. Forbes bokst de bal weg.

7e minuut.
Gherea verovert de bal door een tackle van achteren. Gherea geeft de bal voor. Cametá is nu in balbezit. Oudin verovert de bal door een tackle van achteren. Oudin geeft de bal voor. Forbes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade passt de bal zonder na te denken. Baquero rent richting de bal. Berger onderschept slim de pass. Berger schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Andrade draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gherea de bal onder controle te krijgen. Gentier geeft de bal voor. Andrade maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grimm CD - Toros Osorno FC 0:1

14e minuut.
Crăcan verovert de bal door een tackle van achteren. Crăcan speelt de bal door. Andrade is nu in balbezit. Andrade schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Gentier bereikt de bal nog maar net als eerste. Gentier probeert naar een medespeler te passen. Andrade rent richting de bal. Andrade haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Grimm CD - Toros Osorno FC 0:2

21e minuut.
Gentier speelt de bal door. Andrade is nu in balbezit. Andrade schiet op doel. Gherea probeert de bal aan de voet te houden. Forbes probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grimm CD - Toros Osorno FC 0:3

27e minuut.
Şerb passt de bal zonder na te denken. Białgoń is nu in balbezit. Białgoń geeft de bal voor. Andrade rent richting de bal. Andrade haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Oudin probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Białgoń de bal. Białgoń speelt de bal door. Andrade rent richting de bal. Andrade draait met de bal, schiet en ... Forbes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Berger is nu in balbezit. Berger passt de bal in één keer door. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grimm CD - Toros Osorno FC 0:4

32e minuut.
Gallardo passt de bal zonder na te denken. Białgoń rent richting de bal. Białgoń passt de bal met de wreef. Andrade is nu in balbezit. Andrade schiet op doel. Forbes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Barrientos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cametá verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Crăcan. Cametá is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bernacki komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Daar is Białgoń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Białgoń passt de bal met de wreef. Crăcan met een sublieme pass. Berger is nu in balbezit. Berger schiet op doel. Forbes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Gherea geeft de bal voor. Inworp. Białgoń zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Berger bereikt de bal nog maar net als eerste. Berger draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Berger met een sublieme pass. Białgoń rent richting de bal. Białgoń probeert naar een medespeler te passen. Andrade rent richting de bal. Andrade schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Fric bereikt de bal nog maar net als eerste. Fric geeft een lange en hoge pass. Andrade rent richting de bal. Andrade haalt uit met een fantastische trap. Forbes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grimm CD - Toros Osorno FC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grimm CD 72%, Toros Osorno FC 28%.
Grimm CD - Toros Osorno FC 0:5

46e minuut.
Rojek komt het veld opgelopen. Frątczak komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Pastore verovert de bal door een tackle van achteren. Pastore probeert naar een medespeler te passen. Rojek met een sublieme pass. Berger is nu in balbezit. Berger schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Forbes speelt de bal door. Rojek kopt de bal weg. Berger bereikt de bal nog maar net als eerste. Berger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grimm CD - Toros Osorno FC 0:6

49e minuut.
Şerb onderschept slim de pass. Şerb passt de bal met de wreef. Gentier probeert naar een medespeler te passen. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade schiet op doel. Forbes bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Berger is nu in balbezit. Rojek speelt de bal door. Andrade is nu in balbezit. Andrade haalt uit met een fantastische trap. Forbes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grimm CD - Toros Osorno FC 0:7

53e minuut.
Cametá rent richting de bal. Rojek onderschept slim de pass. Rojek passt de bal zonder na te denken. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Oudin neemt vlug de vrije trap. Andrade kopt de bal weg. Berger rent richting de bal. Berger haalt uit met een fantastische trap. Forbes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grimm CD - Toros Osorno FC 0:8

67e minuut.
Bernacki met een sublieme pass. Gentier heeft problemen om de bal te vangen. Gentier probeert naar een medespeler te passen. Andrade rent richting de bal. Andrade schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Forbes met een harde bal richting middenveld. Rojek kopt de bal weg. Berger bereikt de bal nog maar net als eerste. Berger draait met de bal, schiet en ... Forbes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Rojek onderschept slim de pass. Rojek passt de bal met de wreef. Białgoń probeert naar een medespeler te passen. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade haalt uit met een fantastische trap. Forbes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Bernacki passt de bal zonder na te denken. Oudin is nu in balbezit. Oudin passt de bal zonder na te denken. Andrade is nu in balbezit. Andrade schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Andrade rent richting de bal. Forbes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Andrade geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gentier neemt de hoekschop. Andrade krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Berger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berger draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Berger heeft problemen om de bal te vangen. Berger passt de bal zonder na te denken. Rojek is nu in balbezit. Rojek geeft een hoge lob. Andrade springt en kopt de bal. Forbes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Białgoń probeert naar een medespeler te passen. Andrade is nu in balbezit. Andrade speelt de bal door. Berger is nu in balbezit. Berger schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Fric probeert naar een medespeler te passen. Białgoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Białgoń probeert naar een medespeler te passen. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade schiet op doel. Forbes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Rojek kopt de bal weg. Andrade rent richting de bal. Gherea bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade verovert de bal door een tackle van achteren. Andrade schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grimm CD 74%, Toros Osorno FC 26%.
Grimm CD - Toros Osorno FC 0:8