Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Macanas Fc RC Santiago
Baxcalibur Tactiek 532 compacto
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
6 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
63.8 gemiddelde waardering 60.3
uitstekend Schieten formidabel
uitstekend Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen formidabel


5e minuut.
Apostu onderschept slim de pass. Apostu speelt de bal door. Cox probeert naar een medespeler te passen. Slootmaekers is nu in balbezit. Slootmaekers schiet op doel. Sidea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Niceforo is nu in balbezit. Blanco onderschept slim de pass. Basanta begaat een overtreding. Basanta krijgt een gele kaart. Blanco raakt geblesseerd tijdens het duel. Todoraşco komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Judek is nu in balbezit. Kuzmanic probeert naar een medespeler te passen. González Martín rent richting de bal. González Martín geeft de bal voor. Blanco maakt een snoekduik en kopt de bal. Jons verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Macanas Fc - RC Santiago 1:0

33e minuut.
Savitsaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Savitsaar passt de bal in één keer door. Chalkias bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalkias draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Los Macanas Fc - RC Santiago 1:1

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jons trapt de bal weg. Todoraşco kopt de bal weg. Blanco is nu in balbezit. Blanco draait met de bal, schiet en ... Jons bokst de bal weg.

36e minuut.
Inworp. Todoraşco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gehér rent richting de bal. Gehér geeft de bal voor. Judek maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Macanas Fc - RC Santiago 2:1

38e minuut.
Cimbru bereikt de bal nog maar net als eerste. Slootmaekers verovert de bal door een tackle van achteren. Chalkias bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalkias haalt uit met een fantastische trap. Sidea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Los Macanas Fc - RC Santiago 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Macanas Fc 60%, RC Santiago 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los Macanas Fc - RC Santiago 2:2

46e minuut.
Lalatović komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Todoraşco rent richting de bal. Todoraşco geeft een hoge lob. Lalatović heeft problemen om de bal te vangen. Judek onderschept slim de pass. Judek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Macanas Fc - RC Santiago 3:2

54e minuut.
Kuzmanic onderschept slim de pass. Kuzmanic geeft de bal voor. Cox rent richting de bal. Chalkias is nu in balbezit. Chalkias haalt uit met een fantastische trap. Sidea bokst de bal weg.

56e minuut.
Turek geeft een lange en hoge pass. Chalkias kopt de bal weg. Cimbru probeert de bal aan de voet te houden. Slootmaekers rent richting de bal. Slootmaekers schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Klungelig pakt Cox de bal. Zhiting geeft een hoge lob. Savitsaar is nu in balbezit. Savitsaar geeft een hoge lob. Chalkias springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Turek met een sublieme pass. Savitsaar rent richting de bal. Savitsaar met een sublieme pass. Slootmaekers is nu in balbezit. Slootmaekers haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Cox met de inworp. Chalkias rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cox zal de hoekschop nemen. Chalkias maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Daar is Savitsaar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Savitsaar met een sublieme pass. Slootmaekers bereikt de bal nog maar net als eerste. Slootmaekers draait met de bal, schiet en ... Sidea werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Los Macanas Fc - RC Santiago 3:3

74e minuut.
Savitsaar rent richting de bal. Savitsaar passt de bal in één keer door. Slootmaekers is nu in balbezit. Slootmaekers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Macanas Fc - RC Santiago 3:4

74e minuut.
Klungelig pakt Judek de bal. Judek passt de bal zonder na te denken. Provalić is nu in balbezit. Slootmaekers bereikt de bal nog maar net als eerste. Slootmaekers geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Cox rent richting de bal. Cox geeft een hoge lob. Savitsaar probeert naar een medespeler te passen. Chalkias bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalkias haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Daar is Biżek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Slootmaekers rent richting de bal. Slootmaekers passt de bal in één keer door. Chalkias is nu in balbezit. Chalkias draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Dogas is nu in balbezit. Turek verovert de bal door een tackle van achteren. Turek met een sublieme pass. Chalkias rent richting de bal. Chalkias draait met de bal, schiet en ... Sidea bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Macanas Fc 70%, RC Santiago 30%.
Los Macanas Fc - RC Santiago 3:4